زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون خشکبار، پودمان 3( فراوری مغزها) به صورت دیجی فرم

آزمون تصادفی است و امکان برگشت به سوال قبل نیست .

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 23 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کدام مرحله در فراوری مغزها فقط مخصوص پسته است؟ (1 نمره)



تایید

برای حذف نمک اضافی از مغز آجیلی چه می کنند؟ (1 نمره)



تایید

ماده سرطانزایی که در تفت دادن مغزها ایجاد میشود چه نام دارد؟ (1 نمره)



تایید

کدام واکنش در تفت دادن باعث تغییر رنگ مغز میشود؟ (1 نمره)



تایید

عملیات سفید کردن برای کدام مغز آجیلی انجام میشود؟ (1 نمره)



تایید

موثرترین روش برای مبارزه با آفات انباری چیست؟ (1 نمره)



تایید

چرا به مغزهدی آجیلی مالتودکسترین می زنند؟ (1 نمره)



تایید

اصلی ترین دستگاه در خط تولید فراوری مغزها چیست؟ (1 نمره)



تایید

در بسته بندی مغز آجیلی از چه ماده ای استفاده میکنند؟چرا؟ (1 نمره)



تایید

گو چیست؟ (1 نمره)



تایید

کاربرد جعبه عرق گیر چیست؟ (1 نمره)



تایید

سم مهم قارچی که در پسته تولید می شود چه نام دارد؟ (1 نمره)



تایید

استفاده از دوش آب سرد پس از شست و شو پسته به چه منظور است؟ (1 نمره)



تایید

مزیت پوست گیری ماشینی چیست؟ (1 نمره)



تایید

وجود کدام ماده در مغزها برای تعادل هورمونی مفید است؟ (1 نمره)



تایید