مسابقات استانی علوم ریاضی- مسابقه لیگ ریاضی- هوش٬معما و استعداد تحلیلی و حل جدول سودوکو "مقطع متوسطه دوم"
آیین نامه مختصر مسابقه لیگ ریاضی؛ حتما تا آخر این متن رو بخونید:
شما 65 دقیقه جهت حضور در محیط مسابقه زمان دارید؛ 5 دقیقه فرصت دارید این متن رو بخونید و بعد از اون بلافاصله زمان 60 دقیقه مسابقه شروع خواهد شد!
سریع متن رو بخونید و سپس اطلاعات خواسته شده رو تکمیل کرده و به حل سوالات مسابقه بپردازید.
اطلاعات ضروری جهت شرکت در مسابقه:
زمان مسابقه یک ساعت خواهد بود و درصورت پاسخ کمتر از این زمان٬ زمان ذخیره شده محاسبه و امتیاز آن لحاظ خواهد شد.( هر ثانیه یک امتیاز!)
***خیلی مهم: جهت کسب امتیاز زمان ذخیره شده حتما باید از هر بخش از مسابقه(هوش - سودوکو) یک سوال بصورت صحیح حل شده باشد.
(مجموعا 6 سوال واسه حل دارید؛ سه سوال هوش و سه سوال جدول سودوکو! کمتر از 60 دقیقه بتونید یه سوال از بین سه سوال هوش و یه سوال هم از بین سه سوال جدول سودوکو صحیح حل کنید؛ امتیاز زمان ذخیره شده واستون محاسبه خواهد شد؛ وگرنه فقط امتیاز سوالات حل شده رو می گیرید!)
پاسخ به تمام سوالات چه صحیح و چه غلط ضروریه! در سوالات تستی مربوط به هوش باید یکی رو انتخاب کنید.
در سوالات مربوط به حل جدول سودوکو، هنگامی که می خواهید پاسخ خود را در فرم الکترونیک مسابقه وارد کنید، باید پس از حل هر جدول(آسان، متوسط یا سخت) روی کاغذ؛ با توجه به شکل های داده شده در جدول از اولین خانه(بالا و سمت چپ) شروع کنید به نوشتن حروف انگلیسی نظیر شکل ها که پیداشون کردید، بطوریکه ابتدا حروف انگلیسی ردیف اول از چپ به راست و سپس حروف انگلیسی ردیف دوم و همین روند رو ادامه بدین تا برسید به ردیف نهم و در نهایت به آخرین خونه(گوشه پایین و سمت راست)؛ تاکید می کنم که این روند از اولین خونه(بالا سمت چپ) شروع میشه و تا آخرین خونه ( پایین سمت راست) ادامه پیدا می کنه و فقط و فقط حروف انگلیسی مربوط به شکل هایی که پیداشون می کنید رو از چپ به راست و پشت سر هم و بدون فاصله و علامت بنویسید؛ نه کمتر و نه بیشتر!
مثال جهت نحوه نوشتن پاسخ جداول سودوکو:
حروف انگلیسی متناظر با شکل های موجود در جدول حل شده روی کاغذ توسط شما:
حروف انگلیسی که در ردیف اول پیدا کردید: ADHJ
حروف انگلیسی که در ردیف دوم پیدا کردید: SFJL
حروف انگلیسی که در ردیف سوم پیدا کردید: FGHK
به همین ترتیب باید حروف انگلیسی سایر ردیف ها را در ادامه سه ردیف اول و دوم و سوم بنویسید؛
نحوه نوشتن پاسخ توسط شما در فرم الکترونیک مسابقه: .....ADHJSFJLFGHK
توجه توجه توجه:
با توجه به اینکه پاسخ ها بطور سیستمی مورد بررسی قرار می گیرند، توجه داشته باشید در صورت هر گونه مغایرت بین پاسخ ثبت شده شما در فرم الکترونیک با نمونه ذکر شده در بالا (مثلاً گذاشتن فاصله یا ویرگول یارفتن به سطر بعدی یا ...)، حتی در صورت پاسخ صحیح، به دلیل عدم همخوانی قالب پاسخ شما با نسخه سیستمی، امتیاز جدول مذکور برای شما احتساب نخواهد شد.
درصورت ارسال پاسخ سوالات بعد از ساعت 16:05:00 حتی در صورت صحیح بودن کلیه پاسخ ها شرکت کننده از مسابقه حذف خواهد شد.لذا در مدیریت زمان کوشا باشید.
شما فقط یکبار فرصت شرکت در مسابقه دارید! پس نهایت دقت خود را به کار ببندید و در طول مسابقه از تازه سازی صفحه و یا اقدام به بازگشت به صفحات قبلی بپرهیزید.
این مسابقه مختص دانش آموزان "مقطع متوسطه دوم" می باشد و سایر مقاطع در روزهای مربوط به خود در مسابقه شرکت نمایند تا از مسابقه مرتبط با مقطع خود محروم و محذوف نگردند.
سریع برو بخش بعدی چون در این صفحه بمونی زمان 60 دقیقه ای مسابقه تلف میشه!