زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تولید و بسته بندی فرآورده های غلات(کیک و کلوچه ) به صورت دیجی فرم

با نام و یاد خدا آزمون را شروع کنید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

بسته بندی های کلوچه باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟ (1 نمره)



تایید

نقش نمک در فرمولاسیون کیک چیست؟ (1 نمره)



تایید

تغییرات ایجاد شده در طی فرآیند پخت کیک را بنویسید؟(4مورد ) (1 نمره)



تایید

مخلوط کن های مورد استفاده در تهیه کلوچه باید از چه جنسی باشند؟ چرا؟ (1 نمره)



تایید

چرا مقدار پروتئین آرد در تهیه کیک نباید از حد معینی بالاتر یا پایین تر باشد؟ (1 نمره)



تایید

تفاوت مواد اولیه در کلوچه معمولی و ممتاز چیست؟ (1 نمره)



تایید

انواع کیک را نام ببرید و آن ها را با هم مقایسه کنید؟ (1.5 نمره)



تایید

میزان تخم مرغ مصرفی با.........رابطه مستقیم دارد و مصرف زیاد شیر خشک سبب..........می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

پتاسیم سوربات چیست و با چه هدفی در کیک به کار می رود؟ (1 نمره)



تایید

خمیر کیک نوعی امولسیون .......است که حباب های هوا در ..........و اجزای دیگر فرمول در .........حل می شوند؟ (1 نمره)



تایید