زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تولید و پرورش ماکیان 99/10/24 به صورت دیجی فرم

تذکر:1-سوالات به صورت 10 تستی و 2 تشریحی است
2- برای کسب نمره قبولی لازم است به حداقل 6 سوال تستی و 1 سوال تشریحی پاسخ صحیح دهید.



digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

۱- بعد از هفته اول پرورش چند درصد آبخوری های دستی( اولیه) از سالن پرورش جمع آوری می شود؟ (0.25 نمره)



تایید

۲-در زمان شعله افکنی، تا چه ارتفاع از دیوارهای داخلی سالن پرورش شعله داده ( ضدعفونی با حرارت) می شود؟ (0.25 نمره)



تایید

۳- مدت زمان غوطه ور کردن ( قراردادن)آبخوری و دانخوری در محلول ضدعفونی چقدر است؟ (0.25 نمره)



تایید

۴-محدوده دمایی قابل تحمل برای شترمرغ کدام است؟ (0.25 نمره)



تایید

۵-کدامیک به بیماری ها نسبت به سایر طیور حساس تر هست؟ (0.25 نمره)



تایید

۶-زمان رسیدن به بلوغ جنسی در کبک کدام است؟ (0.25 نمره)



تایید

۷-میانگین تخم گذاری بلدرچین در سال چقدر است؟ (0.25 نمره)



تایید

۸-مدت زمان لازم گرم کردن سالن پرورش پیش از ورود جوجه یک روزه کدام است؟ (0.25 نمره)



تایید

۹- کدام مورد در زمان ورود جوجه یک روزه به سالن پرورش باید به جوجه ها داده شود؟ (0.25 نمره)



تایید

۱۰- جوجه  وازده  چند ساعت پس از جوجه ریزی قابل شناسایی است؟ (0.25 نمره)



تایید

۱۱- جوجه وازده چیست؟ چرا نگهداری جوجه وازده باعث افزایش هزینه می شود؟ (1.5 نمره)



تایید

۱۲-مراحل آماده سازی سالن پرورش ماکیان را فقط نام ببرید؟(۴ مورد) (2 نمره)



تایید