زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون آشپز هتل درجه( 2 ) پایه یازدهم به صورت دیجی فرم

تعداد سوال:  20 سوال      زمان آزمون:25 دقیقه

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در تهیه کدام یک از غذاهای زیراز پنیر استفاده نمی شود؟ (1 نمره)



تایید

کدام یک از گوشتهای زیر برای آبگوشت مناسب نیست؟ (1 نمره)



تایید

علت شکرک زدن مربا به چه علت است؟ (1 نمره)



تایید

گوشت پشت کمر ....نام دارد (1 نمره)



تایید

برای تهیه مربا گل محمدی  گلهای کدام منطقه بهتر هستند؟ (1 نمره)



تایید

گوشت دوطرف ستون فقرات....نام دارد (1 نمره)



تایید

کدامیک از میوه های زیر برای مربا شدن باید تلخی آن گرفته شود؟ (1 نمره)



تایید

گوشت ...برای پخت قیمه منا سب است (1 نمره)



تایید

تهیه گراتن بادنجان شبیه کدام غذااست؟ (1 نمره)



تایید

درتهیه تمام پوره ها چه موادی مشترک است؟ (1 نمره)



تایید

استفاده از زنجبیل در پخت زبان باعث...... میشود (1 نمره)



تایید

نقش آهک درتهیه مربا چیست؟ (1 نمره)



تایید

هنگام طبخ مربا ور ظرف باید....باشدتامربا....... (1 نمره)



تایید

مگس عامل انتقال کدام یک از بیماریهای زیر نمی باشد؟ (1 نمره)



تایید

کدام قسمت از گوشت بدن حیوان برای کودکان وسالمندان مفید است (1 نمره)



تایید

قدرت آلودگی میکروبها به کدام یک از عوامل زیر بستگی ندارد؟ (1 نمره)



تایید

علت خیساندن برنج در آب ونمک چیست؟ (1 نمره)



تایید

برای خوش رنگ شدن مربا گل محمدی
باید......
(1 نمره)



تایید

سرو غذا وجمع آوری ظروف بترتیب از کدام سمت انجام میشود؟ (1 نمره)



تایید

قسمتهای پر حرکت بدن حیوان برای .....و قسمت‌های کم حرکت برای... مناسب تر است (1 نمره)



تایید