زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سوالات امتحانی تستی درس امور تغذیه پایه 10 رشته مدیریت خانواده به صورت دیجی فرم

15 سوال تستی و 5 سوال تشریحی

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

۱-مورد صحیح را علامت بزنید.
اصول تغذیه صحیح را نام ببرید
(1 نمره)



تایید

۲-فشار خون بالا موجب چه بیماری هایی میشود؟مورد صحیح را علامت بزنید (1 نمره)



تایید

۳-بهترین روش نگهداری ماهی به صورت.........است (1 نمره)



تایید

۴-مورد غلط را علامت بزنید.
کدام یک جز مشخصات ماهی تازه نمیباشد؟
(1 نمره)



تایید

۵-مورد صحیح را علامت بزنید
مسمومیت با مواد شیمیایی شامل چه چیز هایی است؟
(1 نمره)



تایید

۶-کدام یک جز دسر های سبک نمیباشد؟ (1 نمره)



تایید

۷-مراحل تهیه شکلات را بنویسید . (1 نمره)



تایید

۸-بهترین دما برای نگه داری شکلات چه دمایی هست؟ (1 نمره)



تایید

۹-پگینگ پودر از چه چیز هایی تشکیل شده است؟ (1 نمره)



تایید

۱۰-برای چیدن صفره باید فاصله بین دو نفر چند سانتی متر باشد؟ (1 نمره)



تایید

۱۱-برای میز ناهار معمولن از چه صفره هایی استفاده میشود؟ (1 نمره)



تایید

۱۲-اصطلاح ور آمدن در مورد ....... به کار میرود (1 نمره)



تایید

۱۳-پوک کننده های مصرفی در قنادی شامل چه چیز هایی هست؟ (1 نمره)



تایید

۱۴-حق به چه معناست؟ (1 نمره)



تایید

۱۵-مخلوطی از سبزیجات و یا میوه های خام همراه با سرکه و آبلیمو و سس و نمک را...... میگویند  (1 نمره)



تایید

۱۶-روش های کباب کردن را نام ببرید. (1 نمره)



تایید

۱۷-ویژگی های حسی مربا را نام ببرید (1 نمره)



تایید

۱۸-سس مادر را توضیح دهید. (1 نمره)



تایید

۱۹-مراحل کنترل کیفیت شکلات را بنویسید. (1 نمره)



تایید

۲۰-حقوق کار را توضیح دهید . (1 نمره)



تایید