زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سالادساز.خرداد99 به صورت دیجی فرم

سوالات آزمون تئوری/عملی استاندارد مهارتی: سالادساز و اردوساز (تئوری) کداستاندارد: 1/1/99/31-5 رشته:مدیریت قنادی وآشپزی پایه:دهم تاریخ آزمون: 1399/03/24 ساعت آزمون: 13:00 مدت آزمون: 100دقیقه نام دبیر:عارفیان

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 100 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

پایه تحصیلی و رشته تحصیلی خود را وارد کنید: *



تایید

نام معلم خود را وارد نمایید: *



تایید

رب گوجه فرنگی را با چند روش می توان تهیه نمود؟



تایید

برای طبخ رب گوجه فرنگی از چه گوجه فرنگی هایی استفاده می شود؟



تایید

چرا نباید آب گوجه فرنگی را در چند نوبت و به تدریج به ظرف اضافه کرد؟



تایید

ظرفی که در آن رب گوجه فرنگی را می پزیم بهتر است از چه جنسی باشد؟



تایید

به نسبت هر یک کیلو سیب (در تهیه کمپوت ) چه مقدار شکر استفاده می شود؟



تایید

در صورتی که بخواهیم کمپوت را معطر نماییم از چه ماده ای استفاده می نماییم؟



تایید

برای خوش طعم تر و خوشمزه تر شدن مربای هویج از .......................... استفاده می شود.



تایید

در طبخ مربای بهار نارنج برای هر یک کیلو بهار نارنج چه مقدار شکر لازم است؟



تایید

به نسبت هر یک کیلو بهار نارنج برای تهیه مربا چه مقدار آب آهک لازم است؟



تایید

در تهیه مربای به ، هل را به چه صورتی استفاده می کنیم؟



تایید

نکته مهم در تهیه مربای انجیر چیست؟



تایید

هنگام تهیه مربای انجیر کم بودن آب بود ، چه مقدار آب اضافه می کنیم؟



تایید

برای طبخ مربای آلبالو چه مدت زمان کافی است؟



تایید

مربای آلبالو هر قدر بجوشد رنگ آن ............................. می شود.



تایید

چه مدت زمان لازم است تا میوه ای که در آب آهک قرار دادیم آماده طبخ گردد؟



تایید

صحیح یا غلط بودن جمله زیر را مشخص کنید: برای جلوگیری از سیاه شدن رنگ میوه مربا از لیمو ترش استفاده می کنیم.



تایید

صحیح یا غلط بودن جمله زیر را مشخص کنید: برای معطر نمودن طعم و بوی مربا از نارنج استفاده می کنیم.



تایید

صحیح یا غلط بودن جمله زیر را مشخص کنید: برای معطر نمودن مربا اسانس را در اواخر پخت اضافه می کنیم.



تایید

صحیح یا غلط بودن جمله زیر را مشخص کنید: برای آنکه بفهمیم مربا قوام آمده مربا در قاشق ریخته وقتی سرد شد باید به راحتی کشدار شود.



تایید

صحیح یا غلط بودن جمله زیر را مشخص کنید: مارمالاد یک نوع مربای پخته شده و بدون آب از انواع میوه های بدون هسته است.



تایید

جمله زیر را با کلمه مناسب پر کنید: کلیه مرباها بهتر است در ظرف ..................... تهیه می شود . مگر مربایِ به که باید در ظرف .................. طبخ گردد



تایید

جمله زیر را با کلمه مناسب پر کنید: بهتر است که مربا ............................ ساعت در ظرفی که در آن طبخ شده است بماند.



تایید

جمله زیر را با کلمه مناسب پر کنید: مقدار شکر برای میوه های ترش .................... از میوه های شیرین است .



تایید

جمله زیر را با کلمه مناسب پر کنید: به شربت مرباهای شیرین پس از قوام آمدن کمی .............. در اواخر طبخ اضافه می نماییم.



تایید

جمله زیر را با کلمه مناسب پر کنید: در تهیه مربای .............. درب ظرف را می بندیم .



تایید

در چه صورت مربا شکرک می زند؟



تایید

چرا در زمان پخت مربا نباید آن را به هم زد؟



تایید

شفاف بودن مربا به چه عاملی بستگی دارد؟



تایید

استفاده از جوهر لیمو در مربا چه فایده ای دارد؟



تایید

مربا در چه مواردی استفاده دارد؟



تایید

برای تمیز و جرم گیری نمودن شکر در تهیه مربا چه باید کرد؟



تایید

در صورت کپک زدن مربا چه باید کرد؟



تایید

در چه صورت مربا کپک می زند؟



تایید

برای بر طرف کردن شکرک مربا چه باید کرد؟



تایید