زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت دوازدهم تجربی به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی: 
کلاس : 
*



تایید

چاقی الگوی سیب را باچاقی الگوی گلابی مقایسه کنید ( تعریف )  (1 نمره)



تایید

۲- نمایه توده بدنی را تعریف کنید. (1 نمره)



تایید

فساد مواد غذایی چیست ؟  (1 نمره)



تایید

قانون تعادل انرژی برای وزن را بطور کامل توضیح دهید. (1.25 نمره)



تایید

برای هرکدام از مشکلات چاقی یک مثال بزنید.
الف - استخوانی :
ب- گوارشی : 
ج- روانی :
(0.75 نمره)



تایید

وزن مطلوب برای هرفرد به چه عواملی بستگی دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

ازعوارض جانبی کاهش سریع وزن ۴مورد اشاره کنید. (1 نمره)



تایید

از جمله نکات بهداشت فردی در فرایند تولید غذا ۳مورد رانام ببرید (0.5 نمره)



تایید

جواب کامل بدهید.
الف - بهترین شیوه مبارزه با مگس ،سوسک چیست؟
ب- رعایت بهداشت محیط اصول آن را بنویسید. ( ۲ مورد ) 
ج- چه زمانی پختن غذا کامل است؟ 
(1.25 نمره)



تایید

۳دسته از عوامل اصلی فساد مواد غذایی را نام ببریید. (0.75 نمره)



تایید

پاسخ کوتاه بدهید.
الف -حداکثر کاهش وزن مجاز درطول یک ماه چقدر است؟
ب- کوشینگ به چه معناست؟ 
(0.75 نمره)



تایید