زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون دانش فنی تخصصی واحد5تحلیل مسمومیت های بیولوژیکی در موادغذایی به صورت دیجی فرم

باسلام لطفا فقط یکبار درآزمون شرکت کنید وبه زمان آزمون دقت فرمایید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در فرآیند روغن کشی از پنبه دانه در مرحله پخت سم موجوددرآن تحت تاثیر چه عواملی وبه کدام قسمت دانه متصل متصل شده ووارد کنجاله آن می شود (1 نمره)



تایید

برای نشان دادن استفاده از میوه نامناسب در تهیه آب میوه اثبات حضور پاتولین در آب میوه است (1 نمره)



تایید

اقدامات کنترل شده برای جلوگیری از آلودگی به اشرشیا کدام است  (1 نمره)



تایید

اصلی ترین اثر مزمن بسیاری از مایکوتوکسین ها ایجاد سرطان در کبد است (1 نمره)



تایید

سم کلستریدیوم بوتولینوم توسط غشای مخاطی دستگاه تنفس ودیواره معده وروده جذب خون می شود (1 نمره)



تایید

سیانوژن مناسب در کاساوا ......... می باشد وسیانوژن موجوددرهسته میوه ها ......... است که مزه آن ........ می باشد. (1 نمره)



تایید

سمومی که به سلول های پاراشیم کلیه ها  اسیب واردکرده و عملکرد انها را مختل می کند را چه می نامند (1 نمره)



تایید

میزان حد مجاز اگزو تو کسین وآفلا تو کسینB1به ترتیب چقدر تعیین شده است  (1 نمره)



تایید

مهمترین عامل ایجاد بیماری های مربوط به اشرشیا کلی آلودگی مدفوعی است  (1 نمره)



تایید

کدام یک تعریف آلرژی غذایی است وکدام ترکیب همیشه به عنوان آلرژی غذایی شناخته شده است  (1 نمره)



تایید

کدام گزینه درمورد بیماری سلیاک صحیح نمی باشد  (1 نمره)



تایید

مناسب ترین روش برای کاهش فیتیک اسید در غلات چیست وهرچه زمان این عمل در درخمیر نان طولانی باشد میزان فیتیک اسید چه تغییری خواهد کرد (1 نمره)



تایید

آنزیم تجزیه کننده فیتات در بدن چیست ومصرف فیتیک اسید زیاد چه مشکلاتی را در بدن ایجاد میکند (1 نمره)



تایید

کدام باکتری از نوع اشرشیا کلی علائمی شبیه به بیماری شیگلوز دارد (1 نمره)



تایید

موادموجوددرگیاهان که با موادمعدنی به شکل کمپلکس در می آیند واز جذب عناصر معدنی توسط روده جلوگیری می کنند را چه مینامند. واگزالیک اسید باعث جلوگیری از جذب کدام عناصر معدنی دربدن میشوند (1 نمره)



تایید

مایکوتوکسین ها متابولیت های اولیه نسبتا مقاومی هستند که از قارچ ها ی رشته ای تولید می شوند (1 نمره)



تایید

کدام یک ازروش های جلوگیری از رشد بوتولینوم است (1 نمره)



تایید

مغز های درختی وگندم از عوامل حساسیت در کدام یک از گروههای سنی می باشد  (1 نمره)



تایید

کدام گزینه در مورد مایکوتوکسین ها صحیح میباشد  (1 نمره)



تایید

اگر عامل عفونت زا در غذا رشدنکند وفقط بوسیله غذا حمل شود به ان ناقل فعال می گویند (1 نمره)



تایید