زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون مستمر آبان ماه درس سلامت بهداشت( درس 5-4-3) به صورت دیجی فرم

پیامبر(ص) می فرمایند: از ما نیست کسی که تقلب و فریبکاری کند. آزمون دارای 15 سوال 4 گزینه ای و 6 سوال تشریحی کوتاه پاسخ هست که در 30 دقیقه باید جواب دهید.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد

در هنگام شروع آزمون دوربین فعال میشود



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نام پدر خود را وارد نمایید *



تایید

علل چاقی کدام اند؟ (2 نمره)



تایید

بیماریهای ناشی از مصرف غذاهای آلوده را بیماری . . . . . . . می گویند. (0.5 نمره)



تایید

مهمترین عوامل بیولوژیکی که باعث فساد مواد غذایی می شوند، کدامند؟ (0.5 نمره)



تایید

در حال حاضر بیماری های ناشی از مصرف . . . . . . . . یکی از مهمترین مشکلات بهداشتی جوامع بشری به ویژه در کشورهای در حال توسعه و محروم است. (0.5 نمره)



تایید

چرا بدن ما به پروتیئن ها نیاز دارد؟ (2 نمره)



تایید

دلایل ایجاد سوء تغذیه چیست؟ (2.5 نمره)



تایید

برای پخت کامل غذا تمام قسمت های آن حداقل چقدر باید حرارت دیده باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

......................... شناخته ترین منبع چربی هستند؟ (0.5 نمره)



تایید

بیماری های ناشی از غذا به چه دلایلی ایجاد می شوند؟ (2 نمره)



تایید

مهمترین نکاتی را که افراد شاغل در مکان های تهیه و توزیع غذا در زمینه بهداشت فردی باید رعایت کنند،را بیان کنید؟ (2 نمره)



تایید

الگوی چاقی سیب بیشتر در ...................... شایع هست؟ (0.5 نمره)



تایید

کمبود روی موجب کاهش................. در کودکان و نوجوانان می گردد؟ (0.5 نمره)



تایید

ضربه در حین برداشت میوه جزء عوامل . . . . . . . . فساد در مواد غذایی است. (0.5 نمره)



تایید

چربی اشباع شده عامل تعیین کننده سطح.............................. هستند که حفظ مطلوب  سطح آن می تواند به کاهش................................ و ..............................منجر گردد. (0.5 نمره)



تایید

علت اصلی چاقی و اضافه وزن در جوامع امروزی چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

واحد سازنده پروتیین چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

وزن مطلوب برای هر فرد بسته به........................و...........................و.............................. است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام از عوارض چاقی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

حداکثر کاهش وزن مجاز در طول یک هفته و یک ماه چه قدر است؟ (0.5 نمره)



تایید

عوارض جانبی کاهش سریع وزن را نام ببرید؟ (2 نمره)



تایید

روغن زیتون منبع چربی های................ است؟ (0.5 نمره)



تایید