زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون کره و خامه5 به صورت دیجی فرم

سلام هنرجویان رشته تولید نیمه صنعتی فرآورده های لبنی

به سوالات زیر با دقت پاسخ دهید.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی



تایید

شرایط نگهداری کره غیر تازه چیست؟ (2 نمره)



تایید

چهار مورد از ویژگی های یک کره خوب را بنویسید. (2 نمره)



تایید

اگر تعداد میکروب ها در هر گرم کره از ۱۰ بیشتر باشد،آلودگی از کجا منتقل شده است؟ (2 نمره)



تایید

کره کشت داده شده به چه معناست؟ (2 نمره)



تایید

کدام ویتامین ها بیشتر در کره و خامه ذخیره می شوند؟ (2 نمره)



تایید

تخمیر سرد کره به چه معناست؟ (2 نمره)



تایید

آنتی اکسیدان چیست؟ (2 نمره)



تایید

دلیل استفاده از مواد افزودنی در کره چیست؟ (2 نمره)



تایید

دو مورد از اهداف مالش دهی کره را بنویسید. (2 نمره)



تایید

سانتریفوژ چه کاربردی در کره گیری دارد؟ (2 نمره)



تایید