زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون ازمون پودمان 5 کتاب غلات به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

ارزش تغذیه فرآورده های خمیری بستگی به  ........ دارد. (1 نمره)



تایید

چرا در اکسترودر فشار بر خمیر زیاد است؟ (0.5 نمره)



تایید

اگر مرحله تعریق طولانی باشد.... (1 نمره)



تایید

کدام گزینه درست است؟ (1 نمره)



تایید

کدام گزینه از اثرات ورود هوا به درون خمیر نمی باشد؟ (1 نمره)



تایید

مقدار آب مورد نیاز پاستا به چه عواملی بستگی دارد؟ (1.5 نمره)



تایید

کدام مخلوط کن مجهز به سیستم خلاء می باشد؟

  (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه نادرست است؟ (1 نمره)



تایید

افزودن کدام گزینه به رشته‌های پلویی و آشی غیر مجاز است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام گزینه در سرعت خشک کردن ماکارونی تاثیر ندارد؟ (1 نمره)



تایید

تفاوت های رشته آشی و پلویی را بنویسید. (1 نمره)



تایید

سمولینا چیست و چه خصوصیاتی دارد؟

  (2 نمره)



تایید

اگر..... در توده خمیر یکنواخت پخش نشود، موجب تضعیف ..... می‌شود. (1 نمره)



تایید

اگر دمای خمیر در مخلوط کن پاستا افزایش یابد، باعث ...... در خمیر می شود. (1 نمره)



تایید

چرا یکنواختی ذرات سمولینا در کیفیت محصول نهایی اهمیت زیادی دارد؟ (2 نمره)



تایید

در روش سنتی تولید رشته های پلویی، چرا رشته ها را تفت می دهند؟ (0.5 نمره)



تایید

دلیل بالا بودن دمای خشک کن رشته های پلویی چیست؟

  (1 نمره)



تایید

در هنگام مخلوط کردن اجزاء فرمولاسیون پاستا سرعت مخلوط کن   ......  و زمان ......  است. (1 نمره)



تایید

ویژگی های شیمیایی رشته های آشی و پلویی را نام ببرید.( 6 مورد ) (1.5 نمره)



تایید