زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امور تغذیه شایستگی 4 دهم مدیریت( ب) به صورت دیجی فرم

تعداد سوال10   زمان 10 دقیقه

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 10 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کدامیک از موارد زیربه هدف متعادل کردن طعم واز بین بردن ناخالصی های آردافزوده میشود؟ (1 نمره)



تایید

کرپ غذای کدام کشور است؟ (1 نمره)



تایید

کدام گزینه نادرست است؟ (1 نمره)



تایید

کدامیک از عوامل زیر در خمیر مایه باعث ور آمدن وپوک شدن نان می شود؟ (1 نمره)



تایید

درتهیه کدام خمیر از خمیر مایه استفاده میشود؟ (1 نمره)



تایید

پیتزا غذای کدام کشور است؟ (1 نمره)



تایید

علت ایجاد خمیر ترش...... (1 نمره)



تایید

.......عبارتست از قرار دادن شیر در دمای 135تا150درجه سانتی گرادبه مدت 2تا5 ثانیه وسرد کردن سریع آن. (1 نمره)



تایید

سبزی مورد استفاده در پیتزا....... (1 نمره)



تایید

نقش شکر در خمیر مایه چیست؟ (1 نمره)



تایید