زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان پودمان 2 دانش فنی پایه صنایع غذایی شهریور 1400 به صورت دیجی فرم

پایه دهم  دوشنبه 22 شهریور ساعت 15 : 10 تعداد سوالات :20 مدت زمان : 15 دقیقه

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 15 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

توانایی میکروب برای استقرار یافتن در بافتهای بدن میزبان را .......... می گویند. (1 نمره)



تایید

هر ذره ویروسی ......... نامیده می شود. (1 نمره)



تایید

اندامهای رویشی کپکها چه نام دارد؟ (1 نمره)



تایید

کدام سلسله جزو یوکاریوتها نمی باشد ؟ (1 نمره)



تایید

کدام گزینه جزو وظایف دیواره سلولی باکتری نمی باشد ؟ (1 نمره)



تایید

ویروسها انگل ............... هستند. (1 نمره)



تایید

کدام دانشمند پایه گذار نظام طبقه بندی علمی موجودات زنده می باشد؟ (1 نمره)



تایید

نام گذاری علمی بر چه اساسی نوشته می شود؟ (1 نمره)



تایید

کدام باکتری در اثر مصرف شیر آلوده در انسان ایجاد بیماری تب مالت می کند؟ (1 نمره)



تایید

کدام گزینه جزو اعضای حرکتی باکتری نمی باشد ؟ (1 نمره)



تایید

در کدام مرحله منحنی رشد باکتری ، باکتری به حالت نهفته با کمون به سر می برد؟ (1 نمره)



تایید

مهمترین روش تکثیر باکتریها کدام است؟ (1 نمره)



تایید

باکتریهای مولد فساد در مواد غذایی کنسروی متعلق به کدام گروه از باکتریها می باشند؟ (1 نمره)



تایید

کدام گزینه جزو طبقه بندی قارچها نمی باشد ؟ (1 نمره)



تایید

کدام گزینه جزو باکتریها دسته بندی نمی شود ؟ (1 نمره)



تایید

کدام دانشمند موفق به تولید پنی سیلین شد؟ (1 نمره)



تایید

دوران طلایی میکروب شناسی مربوط به کدام دانشمندان می باشد؟ (1 نمره)



تایید

اطلاعات ژنتیکی سلولها در ........... آنها قرار دارند. (1 نمره)



تایید

طبقه بندی علمی را در اصطلاح ................... می نامند (1 نمره)



تایید

کدام ویژگی مربوط به پروکاریوتها می باشد؟ (1 نمره)



تایید