ابزار برگزاری مسابقه و قرعه کشی
www.digiform.ir

مسابقه مسا بقه سیره علوی بمناسبت 13رجب به صورت دیجی فرم

digiform
مسابفه سیره علوی.  مسجد علی ابن ابیطالب علیه السلام لوان تور و مسجد صاحب الزمان عجل الله  تعالی فرج الشریف اندیمشک بمناسبت سیزده رجب میلاد امام علی علیه السلام  مسابقه سیره علوی را برگرار مینماید . این مسابقه برای افراد بالای 12 سال می باشد . هر شماره تلفن فقط یکبار می تواند در این مسابقه شرکت نماید. جوایز برندگان در جشن میلاد اهدا خواهد شد . فرصت تا 24بهمن ماه



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره موبایل خود را وارد نمایید *



تایید

شركت كننده از كدام مسجد 



تایید

احادیث زیر ا بخوانید و به سوالات پاسخ دهید







  1-سخن را تا نگفته‌اى در بند توست و، چون گفتى تو در بند آنى، پس زبانت را، چون طلا و نقره‌ات حفظ کن، چه بسا یک کلمه نعمتى را از بین برده و عذابى را پیش آورد.







2-ایمان چهارپایه دارد: توکّل بر خدا، واگذاردن کار به خدا، تسلیم به امر خدا و رضا به قضای الهی.



3-دشنام دادن به مومن فسق است، و جنگیدن با او کفر، و احترام مالش، چون احترام خونش است.





4-- غیرت ورزی مردان یکی از راههای حفظ پاکدامنی زنان است اما باید توجه داشت که استفاده نابجا از غیرت اثر عکس بجا می گذارد و باعث آلودگی دامن زنان می شود.







5- برای اصلاح رفتار زنان تندی و خشونت جایی ندارد اما حضرت می فرمایند مدارا و چشم پوشی از خطاهای آنان باعث اصلاح رفتار آنها خواهد شد.  







6-ناتوانترین مردم کسی است که توانِ به دست آوردن دوستان را ندارد، و ناتوانتر از او کسی است که دوستی به دست آرد و او را از دست بدهد.







7-با مردم آنگونه معاشرت کنید، که اگر مردید بر شما اشک ریزند، و اگر زنده ماندید، با اشتیاق سوی شما آیند.



 8-پسرم ! از دوستی با احمق بپرهیز، چرا که می خواهد به تو نفعی رساند اما دچار زیانت می کند



9-خدایا! به توانگری آبرویم را نگاه دار، و به تنگدستی حرمتم را ضایع مگذار تا روزی خواهی کنم از بندگان روزی خوارت، و مهربانی جویم از آفریدگان بد کردارت







.
10-پیش از تصمیم گیرى بیندیش و پیش از اقدام، مشورت کن و پیش از داخل شدن [در کار] تدبر کن











 🔵🔴🔴







       👇👇  🎼     🏵   این مداحی را بشنوید .



تایید

1- از نظر امام علی علیه السلام ناتوان ترین فرد چه کسی است؟ 



تایید

2- از نظر امام علی علیه السلام چه روشی باعث اصلاح رفتار زنان میشود؟ 



تایید

3- پیش از  انجام هر کاری چه اقدامی باید انسان انجام بدهد؟ (1 نمره)



تایید

4- از نظر امام علی با مردم چگونه باید معاشرت کنیم؟  (1 نمره)



تایید

متن را بخوانید و به سوالات پاسخ دهید 



اخلاق امام علی علیه السلام  در منزل 

اغلب مردان فکر می کنند چون در خارج از منزل مشغول کار و تلاشند وقتی به منزل می آیند دیگر نباید هیچ کاری را انجام دهند و خود را بسیار خسته نشان می دهند. برخی دیگر نیز کار در منزل و کمک به همسر را زشت می شمرند و آن را عار وننگ می دانند اما سیرۀرفتاری امیر مؤمنان علی (ع) خلاف هر دو دسته فوق بوده است، ایشان با آن همه مشغله ای که در زمان حیات رسول گرامی اسلام داشتند (شرکت در جنگهای گوناگون، رفتن به مأموریت هایی که پیامبر او را می فرستاد و. . . ) با این حال در کارهای منزل کمک کار بی بی دو عالم فاطمه زهرا (سلام الله علیها) بودند. امام صادق (ع) فرمودند: حضرت امیر (علیه السلام) هیزم تهیه می کرد و از چاه آب برای منزل می آورد و جاروب می کرد و حضرت فاطمه (س) نیز گندم را آرد می نمود و خمیر می کرد و نان می پخت. (پس کار در منزل برای مرد عار نیست گرچه از نظر تقسیم کار به عهده زن است که کار منزل را بعهده گیرد).

پیامبر به من فرمود. یا على یک ساعت در خدمت خانه بهتر است از عبادت هزار ساله و هزار حج و هزار عمره و بهتر است از آزاد کردن هزار بنده و هزار جهاد و عیادت هزار بیمار و هزار جمعه و هزار جنازه و هزار گرسنه را سیر کردن و هزار برهنه را پوشیدن و هزار اسیر آوردن در راه خدا و بهتر است او را از هزار دینار صدقه دادن بر درویشان و بهتر است او را از خواندن تورات و انجیل و زبور و قرآن و از هزار اسیر که بخرد و آزاد گرداند آن را و بهتر است او را از هزار شتر که بدهد بدرویشان و بیرون نرود از دنیا تا آنکه ببیند جاى خود را در بهشت، یا على هر که ننگ ندارد از خدمت عیال داخل گرداند او را خدا در بهشت بی حساب، یا على خدمت عیال کفاره گناهان کبیره است و بازمی نشاند غضب پروردگار را و مهر حور العین است و زیاد می گرداند حسنات و درجات را، یا على خدمت نمی کند عیال را مگر صدیق یا شهید یا مردی که خدا خواهد برای وى خیر دنیا و آخرت را.




سوال 5- خدمت به همسر در خانه از نظر احادیث بالا چه حسناتی دارد؟



تایید

6- از نظر امام صادق علیه السلام امام علی علیه السلام در خانه چه کارهایی می کردند؟  (1 نمره)



تایید

متن نصایح امام علی علیه السلام به فرزندش امام حسن علیه السلام را بخوانید و به سوالات پاسخ دهید 

فرزندم- در تمام کارهایت خود را به خدا بسپار که اگر چنین کنی خود را به پناهگاهی مطمئن و نیرومند سپرده ای. به هنگام دعا، پروردگارت را با اخلاص بخوان (و تنها دست به دامان لطف او بزن) چرا که بخشش و حرمان به دست اوست و بسیار از خدا بخواه که خیر و نیکی را برایت فراهم سازد. وصیتم را به خوبی درک کن و آن را سرسری مگیر، زیرا بهترین سخن دانشی است که سودمند باشد و بدان دانشی که نفع نبخشد در آن خیری نیست و دانشی که سزاوار فراگرفتن نمی‌باشد سودی ندارد.


پسرم! خویشتن را معیار و مقیاس قضاوت میان خود و دیگران قرار ده. برای دیگران چیزی را دوست‌دار که برای خود دوست می‌داری و برای آنها نپسند آنچه را برای خود نمی‌پسندی. به دیگران ستم نکن همان گونه که دوست نداری به تو ستم شود. به دیگران نیکی کن چنان که دوست داری به تو نیکی شود.


آنچه را برای دیگران قبیح می‌شمری برای خودت نیز زشت شمار. و برای مردم راضی شو به آنچه برای خود از سوی آنان راضی می‌شوی. آنچه را که نمی‌دانی مگو، اگر چه آنچه می‌دانی اندک باشد، و آنچه را دوست نداری درباره تو بگویند، درباره دیگران مگو.



سوال ۷- امام علی  میفرماید اگر می‌خواهی در پناهگاهی مطمئن.و نیرومند قرار بگیری باید..........  



  (1 نمره)



تایید

۸- در هنگام دعا از خدا چه بخواهیم......  (1 نمره)



تایید

۹- در هنگام سخن گفتن باید......  (1 نمره)



تایید

پرهیز از سخن گفتن بیش از اندازه: زیاده سخن گفتن به خصوص در موارد غیر لازم، از آنجا که همیشه هم از روی تعقل و تأمل نیست، می تواند آثار زیان باری را برای شخصیت آدمی داشته باشد. امام علی(علیه السلام) در این باره سخن بسیار دقیقی صادر فرموده اند که به عاقبت سوء این صفت زشت اخلاقی نیز اشاره دارد: ؛ (هرکه حرفش زیاد است، اشتباهش بسیار و هرکه اشتباهش زیاد است، حیا و شرمش کم و هرکه شرمش اندک است، پرهیزگاری اش اندک و هرکه پرهیزگاری اش کم باشد، دلش می میرد و هرکه دلش بمیرد، وارد دوزخ می شود).





پرهیز از ستم و تجاوز به حقوق دیگران:امام(علیه السلام) در این زمینه هشدار می دهد: (به اتّکای روابط دوستانه، حقّ برادرت را ضایع نکن، چه آنکس که حقّش را پایمال کنی، برادر نتوان گفت).



پرهیز از همنشینی با بی دینان و جاهلان: همان طور که همنشینی با دانشمندان و مؤمنان و اهل خیر، منشأ آثار بسیار مثبتی در وجود آدمی و حرکتش در مسیر رشد و تعالی می گردد، در مقابل، هر گونه مؤانست با انسان های نااهل ممکن است، خطراتی را متوجه دین و کمال آدمی گرداند. به همین خاطر است که از سفارش های همیشگی امام(علیه السلام) یکی این بود که: (با کسی که دینت را به مخاطره می افکند، همنشین مشو)! همچنین ایشان در سفارشی نزدیک به معنای همین حدیث می فرماید:  (فرزندم! سلامت ده جزء دارد، نه جزء آن در سکوت از غیر ذکر خداست و یک جزئش در همنشینی نکردن با ابلهان). نیز امام(ع) با تذکر نسبت به خطر همنشینی با اوباش می فرماید: (هرکس با اوباش ارتباط داشته باشد، خوار و زبون می گردد).





پرهیز از دروغ: این ویژگی ناپسند اخلاقی به قدری برای انسان خطرآفرین و احترام زداست که امام(علیه السلام) درباره اش می گوید: ؛ (سرانجام دروغ، مذمّت و سرزنش مردم است و سلامت، در راستگویی است و عاقبت دروغ، بدترین عواقب است).



سوال



سوال  ۱۰-سرانجام دروغ گفتن چیست ؟ (1 نمره)



تایید

۱۱-فرزندم! سلامت ده جزء دارد، که 9جزء آن در ................... (1 نمره)



تایید

۱۲-چه چیزی پیوند برادری را ضایع می کند  (1 نمره)



تایید

۱۳- سرانجام هرکس حرفش زیاد است چیست (1 نمره)



تایید