زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت‌ 1 تا 6 به صورت دیجی فرم

به نام خدا 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

مهم ترین عوامل‌ فیزیکی مؤثر در فساد مواد غذایی کدامند ؟ (1 نمره)



تایید

کل انرژی دریافتی روزانه از طریق ........... تأمین می‌شود.  (1 نمره)



تایید

کدامیک پروتئین کامل نیست ؟ (1 نمره)



تایید

مهم ترین علل چاقی را نام ببرید . (1 نمره)



تایید

تعریف سازمان  جهانی بهداشت از سلامت چیست ؟ (1 نمره)



تایید

بیشترین حجم‌ هرم مواد غذایی مربوط به کدام گروه زير است؟  (1 نمره)



تایید

برای کاهش وزن در افرادی که اضافه وزن دارند چه اقداماتی لازم است؟  (1 نمره)



تایید

غنی ترین منبع ویتامین D روغن ........ است .  (1 نمره)



تایید

الگوی چاقی ...... در ......... شایع تر بوده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهد  (1 نمره)



تایید

واحد سازنده پروتئین......... است.  (1 نمره)



تایید

BMI شخصی که وزن او ۸۰ کیلو گرم و قد او  ۱۷۰ سانتیمتر است را محاسبه کنید.  (1 نمره)



تایید

ضربه چگونه باعث فساد میوه می شود؟  (1 نمره)



تایید

بهترین روش های مبارزه با مگس و سوسک و امثال آن را بنویسید.  (1 نمره)



تایید

درمورد دیابت نوع دو کدام گزینه غلط است؟  (1 نمره)



تایید

وزن مطلوب در هر فرد به چهار عواملی بستگی دارد؟  (1 نمره)



تایید

در خصوص بیماری‌های قلبی عروقی کدامیک صحيح نیست؟  (1 نمره)



تایید

نیازمندی های تغذیه ای فرد بر اساس کدامیک از موارد زیر تعیین می‌شود؟  (1 نمره)



تایید

در ترکیب هموگلوبین نقش اساسی داشته و کمبود آن بیماری........... ایجاد می کند.  (1 نمره)



تایید

کدامیک در خصوص سرطان صحیح نیست ؟ (1 نمره)



تایید

مهمترین عوامل بیولوژیکی که‌ باعث فساد مواد غذایی می شوند را نام ببرید؟  (1 نمره)



تایید