زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تولید و پرورش مرغ. 99/10/24 به صورت دیجی فرم

تذکرات:
1- سوالات به صورت 8 تستی و 2 تشریحی است
2- برای کسب نمره قبولی لازم است به نصف سوالات پاسخ صحیح دهید.
3- قبل از اتمام وقت ثبت امتحان را در هر مرحله آزمون که هستید بزنید در غیر اینصورت پاسخ نامه برای شما ثبت نشده و غیبت محسوب می شود.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

۱- تعداد دفعات جمع آوری تخم مرغ از سالن پرورش حداقل.....‌.و در شرایط گرما...... بار در روز توصیه می شود؟ (0.25 نمره)



تایید

۲- بهترین زمان نوربینی( نطفه سنجی) چند روزگی سن جوجه کشی در دستگاه است؟ (0.25 نمره)



تایید

۳-متداول ترین راه ورود آلودگی به تخم مرغ  پس از تخم گذاری کدام است؟ (0.25 نمره)



تایید

۴- بهترین دمای نگهداری تخم مرغ در انبار قبل جوجه کشی چند درجه است؟ (0.25 نمره)



تایید

۵- کدام مورد نتیجه نازک بودن پوسته تخم مرغ در دوران جوجه کشی است؟ (0.25 نمره)



تایید

۶- وزن تخم مرغ مناسب جوجه کشی در نژاد تخم گذار کدام است؟ (0.25 نمره)



تایید

۷- در زمان انبار داری تخم نطفه دار دما و رطوبت انبار هر چند ساعت یکبار یادداشت می شود؟ (0.25 نمره)



تایید

۸- پس از چند روز نگهداری تخم، به ازای هر روز نگهداری بیشتر، درصد جوجه در آوری تا ۱.۵ درصد کاهش می یابد؟ (0.25 نمره)



تایید

۹- مهم ترین ویژگی‌های تخم مرغ مناسب جوجه کشی را بنویسید؟(۳ مورد) (1.5 نمره)



تایید

۱۰- کندلینگ ( نطفه یابی) صحیح چگونه انجام می شود؟ توضیح دهید. (1.5 نمره)



تایید