زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان علوم فصل 9 کلاس 8/2 تاریخ 28 بهمن به صورت دیجی فرم

دانش آموزان عزیز

 ابتدا نام و نام خانوادگی و کلاس خود را بنویسید و سپس با دقت به سوالات پاسخ دهید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

گزینه صحیح را مشخص کنید (0.5 نمره)



تایید

گزینه صحیح را انتخاب کنید (0.5 نمره)



تایید

گزینه صحیح را انتخاب کنید (0.5 نمره)



تایید

 در یک مدار ، اختلاف پتانسیل را نصف می کنیم . شدت جریان عبوری در این مدار چه تغییری خواهد کرد ؟ (0.5 نمره)



تایید

 برقنمایی را دارای بار کرده ایم و سپس یک پارچه پشمی باردار شده را به کلاهک این برقنما نزدیک می کنیم ،  ورقه ها از هم دور می شوند . از این آزمایش چه نتیجه ای می گیریم ؟ (0.5 نمره)



تایید

می‌خواهیم برق نمایی را دارای بار الکتریکی مثبت کنیم .کدام روش را پیشنهاد می دهید (0.5 نمره)



تایید

 الکتروسکوپی را با بادکنک بارداری، دارای بار کرده‌ایم و میله شیشه‌ای بارداری را به کلاهک آن نزدیک می کنیم چه روی می دهد؟ (0.5 نمره)



تایید

جسمی را به کلاهک یک برق نما ، نزدیک کرده ایم می‌بینیم که ورقه ها هیچ حرکتی نمی کنند. چه نتیجه ای می گیریم؟ (0.5 نمره)



تایید

الکتروسکوپی در آزمایشگاه قرار دارد، می‌بینیم که ورقه های آن از هم دور هستند چه نتیجه ای می توانیم بگیریم؟ (0.5 نمره)



تایید

در یک مدار  ، شدت جریانی برابر با ۳ آمپر برقرار است اگر ولتاژ دو سر باتری در این مدار ۹ ولت باشد مقاومت در این مدار چند اهم خواهد بود  ؟ (0.5 نمره)



تایید