زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون ازمون پایانی فصل3 شیمی هنرستان 11 شبکه به صورت دیجی فرم

زمان ازمون 20 دقیقه  میباشد 
ازمون شامل15 سوال1 نمره ای میباشد

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد

نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *

کد ملی خود را وارد نمایید *

مرغوبیت اکثر رنگها وچسب ها به چه عواملی بستگی دارد (1 نمره)

ذرات تشکیل دهنده کلوییدها .......می‌باشند (1 نمره)

عوامل موثر بر انحلال پذیری گازها دراب شامل کدام موارد است (1 نمره)

مخلوط روغن اب ونمک طعام دارای چند فاز می باشد (1 نمره)

کلویید مایع در جامد چه نام دارد (1 نمره)

جنب وجوش دایمی وحرکتهای نا منظم ذرات کلوییدها را ........ می گویند (1 نمره)

بخشی از یک ماده که در تمام نقاط ان فرمول شیمیایی وخواص فیزیکی و شیمیایی یکسان است....... نامیده می‌شود (1 نمره)

محلول فراسیرشده به محلولی گفته میشودکه....

می‌تواند حل شونده بیشتری در خود حل کند

نمی تواند حل شونده بیشتری در خود حل کند وناپایدار هست

مقدار حل شونده کمتر از انحلال پذیری است

مقدار حل شونده برابر با مقدار انحلال پذیری است (1 نمره)

بيشترين مقدار یک ماده بر حسب گرم که در دمای معین در ۱۰۰گرم آب حل میشود......نامیده میشود (1 نمره)

مخلوط هایی که وضعیتی بین ....و.....دارند مخلوط کلوییدی مینامند (1 نمره)

مهمترین حلال صنعتی پس از اب کدام می باشد



(1 نمره)

کدام مورد جز کلوییدها نمی باشد (1 نمره)

کدام گزینه صحیح میباشد

حل شدن شکر درآب بصورت یونی میباشد

حل شدن قند در اب بصودت مولکولی می باشد

حل شدن نمک طعام در آب بصورت مولکولی

گزینه ب وج


(1 نمره)

هوایی که تنفس‌ میکنیم چه نوع محلولی هست و حلال ان کدام است

گاز در گاز نیتروژن

جامد در گاز نیتروژن

گاز در گاز اکسیژن

مایع در گاز اکسیژن


(1 نمره)

انحلال پذیری ماده Aدرآب برابر با ۰/۰۴گرم در ۱۰۰ گرم اب میباشد این ماده جزو مواد.....در اب است



(1 نمره)




در حال ذخیره اطلاعات...
تا دریافت کدپیگیری منتظر بمانید
متاسفانه اطلاعات شما ثبت نشد.
به هیچ وجه از این صفحه خارج نشوید
مجددا ثبت نهایی را انتخاب کنید تا کد پیگیری را دریافت کنید
موارد اجباری را تکمیل کنید