زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون نوبت اول سلامت و بهداشت به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

۱. ص/غ بودن جملات زیر رامشخص کنید . 
الف : سلامت افراد در طول زندگی همواره درمعرض عوامل مختلفی قرار میگیرد.

ب: خودمراقبتی شامل اعمالی انتسابی آگاهانه و هدفدار است.

ج: چربیهانقش مهمی درتامین انرژی مورد نیاز بدن دارند.

د: درالگوی چاقی گلابی خطرابتلا ب بیماریهای قلبی وعروقی رابیشتر افزایش می دهد.

و: بروز سرطان باافزایش سن افزایش می یابد .

ه: بسیاری از مرگها درافرادبزرگسال توسط میکروبهایی ایجادمیشوند ک از دستگاه تنفسی انتقال میابند.


(3 نمره)



تایید

۲. جای خالی راباعبارات مناسب پر کنید.
الف: تامین سلامت مستلزم رعایت ..... است.

ب: دربین عوامل موثربرسلامت ....باسهم ۵۰درصدبیشترین تاثیررابرسلامت افراد دارد.

ج: عادتهای غذایی در هر .....میتوانند درست یانادرست باشند.

د: وزن مطلوب برای هرفرد بسته به سن و جنس او...... است.

و: بیماریهای ناشی از مصرف غذاهای الوده را بیماری ..... می گویند. 

ه: سرطانها اگر به موقع تشخیص داده شوند ....هستند.
(3 نمره)



تایید

۳. " افرادسالم فراتر ازجهان مادی به جهان می نگرند."بیانگر کدام بعدسلامت است؟ (0.5 نمره)



تایید

۴. فردی ک ب طور ارثی از دندانهای سالم ومحکم برخوردار است کدام عامل تقویت کننده سلامت دهان و دندان اوست؟  (0.5 نمره)



تایید

۵. کدام ماده مصرفی انرژی زا نیست؟  (0.5 نمره)



تایید

۶. کمبود کدام عنصر باعث بیماری گواتر میشود ؟  (0.5 نمره)



تایید

۷. ضربه دیدن درحین برداشت انتقال ونگهداری موادغذایی ازعوامل...فسادموادغذایی ست. (0.5 نمره)



تایید

۸. برای تشخیص سرطان دهانه رحم ازکدام روش استفاده میکنند.؟ (0.5 نمره)



تایید

۹. کدامیک ازاسیدهای چرب زیر باعث افزایش اعتماد ابتلائات ب بیماری های قلبی عروقی میشود. ؟  (0.5 نمره)



تایید

۱۰ . ۲موردازنشانه های سلامت جسمانی رابنویسید . (0.5 نمره)



تایید

۱۱. ۴مورد از عوامل موثربرسلامت رانام ببرید. (1 نمره)



تایید

۱۲. خودمراقبتی راتعریف کنید . (0.5 نمره)



تایید

۱۳. ۴بیماری مهم جهان  راکه با سبک زندگی رابطه ی مستقیم دارد نام ببرید .  (1 نمره)



تایید

۱۴. منظور از پروتئین کامل و ناقص چیست؟  (1 نمره)



تایید

۱۵. عوامل چاقی رانام ببرید.۴مورد
 
(1 نمره)



تایید

۱۶. اصول کنترل و کاهش وزن مناسب رانام ببرید .  (1 نمره)



تایید

۱۷ . مفاهیم زیرراتعریف کنید .
الف: پختن کامل غذا
ب: فسادموادغذایی
(1 نمره)



تایید

۱۸. پاسخ کوتاه دهید . 
الف/ بیشترین عامل مرگ و میر به دلیل بیماری قلبی به کدام علت است،؟

ب/ ازکدام بیماری به عنوان قاتل خاموش یاد میشود؟ 

ج/ فشارخون طبیعی سیستولی ودیاستولی برابر چه مقدار است ؟ 

د/ نشانه ی اصلی بیماری دیابت چیست؟ 

(2 نمره)



تایید

۱۹. روش انتقال هریک از بیماریهای واگیردارزیر راتعیین کنید . 
الف: سرماخوردگی
ب: پدیکلوزیس
(0.5 نمره)



تایید

۲۰ . روشهای انتقال ویروس اچ ای وی رانام ببرید. (1 نمره)



تایید