زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون کاروفناوری پایه هفتم فصل 11 خوراک به صورت دیجی فرم

حلول ماه رمضان مبارک!

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 10 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

۱)در صورتی که قسمتی از مواد خوراکی کپک زده باشد چه باید کرد؟ *



تایید

۲)در صورت استفاده از شیر خام برای ناشتایی چند دقیقه باید آن را در دمای جوش نگهداری کرد؟ *



تایید

۳)بهترین روش نگهداری کنسرو در منزل چیست؟ *



تایید

۴)دو سوم انرژی مورد نیاز بدن با خوردن ناشتایی تامین میشود. *



تایید

۵)برای شستن کاهو و کلم پیچ باید برگ های آن را از هم جدا کرد. *



تایید

۶)پس از آبگیری،پنیر را در نمک میگذارند. *



تایید

۷)سفره آرایی و چیدمان صحیح سفره باعث افزایش اشتها میشود. *



تایید

۸)لبنیات را در کدام قسمت یخچال باید نگهداری کرد؟ *



تایید