زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون پودمان چهار دانش فنی پایه صنایع غذایی به صورت دیجی فرم

تنظیم کننده: محمد الله پناه
هنرستان کشاورزی شهید باهنر شوشتر
پایه دهم رشته صنایع غذایی
هنرجویان عزیز با مطالعه پودمان چهار کتاب دانش فنی پایه و بررسی فایل های تدریس شده در گروه کلاسی شاد به سوالات زیر به دقت پاسخ دهید.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کیفیت را تعریف کنید.



تایید

عوامل موثر بر کیفیت مواد غذایی را نام ببرید.



تایید

ویسکوزیته را تعریف نمایید.



تایید

از ارزیابی حسی به چه منظوری در صنایع غذایی استفاده می شود؟



تایید

مراحل اصلی کنترل کیفیت در مواد غذایی را نام ببرید.



تایید

بریکس چیست و با چه دستگاهی اندازه گیری میشود؟



تایید

برای تمیز کردن دستگاه ها از چه محلولی استفاده می شود؟



تایید

با مطالعه پاراگراف اول صفحه 66 کتاب منظور از بازرسی در صنایع غذایی را بیان نمایید.



تایید

با مطالعه صفحه 66 کتاب رایج ترین روش های نمونه برداری را نام ببرید.



تایید

رایج ترین روش های نمونه برداری را به دقت مطالعه کنید و دو مورد آن را توضیح دهید.



تایید

نمونه برداری با استفاده از روش های آماری به چند دسته تقسیم می شوند. و برای هر کدام یک ویژگی ذکر نمایید.



تایید

در رسم نمودارهای کنترل کیفیت چه مواردی را باید در نظر گرفت؟ 4 مورد ذکر نمایید.



تایید

با مطالعه صفحه 69 کتاب توضیحی در مورد نمودار استخوان ماهی (fish bone) یا علت و معلول دهید.



تایید