زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون کنترل کیفیت،پودمان پنجم،کنترل کیفیت مواد غذایی به صورت دیجی فرم

دانش آموزان عزیز در کمال خونسردی به سوالات پاسخ دهید.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شناساگر مولیش چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

برای ایجاد رنگ مناسب در روغن گیاهی از چه ماده ای استفاده می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از ویژگی های حسی خامه نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

در دستگاه سوکسله،نمونه در کدام قسمت قرار می گیرد؟ (0.5 نمره)



تایید

مقاومت سیالات در برابر تغییر شکل نیروهای برشی را...... می نامند. (0.5 نمره)



تایید

حلال مورد استفاده برای جداسازی چربی گوشت کدام است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام عبارت صحیح است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام مورد سهم بیشتری در جیره ی روزانه ی هر فرد دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

کربوهیدرات های با ۳ تا ۶ واحد مونو ساکاریدی،در دسته ی ...... قرار میگیرند. (0.5 نمره)



تایید

بیشتر باکتریهای بیماریزا در دسته ی ریزاندامکان....... قرار میگیرند. (0.5 نمره)



تایید

سازمان های داخلی ناظر بر کیفیت کالاها در ایران کدامند؟ (0.5 نمره)



تایید

از اتصال گلیسرول و دو اسید چرب...... بدست می آید. (0.5 نمره)



تایید

کدامیک جزو تقسیم بندی مواداز نظر جریان پذیری نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

درصد مواد چرب در کدام مورد از گوشت مرغ بیشتر است؟ (0.5 نمره)



تایید

در خرید یک تلویزیون کدامیک نیاز پنهان است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام دسته از هیدروکربن ها آبکافت نمی‌شوند؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام مورد منبع غنی از کلسیم است؟ (0.5 نمره)



تایید

وجود کدام دسته از مواد باعث ژل شدن یا افزایش گرانروی محصول می‌شود؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام جمله درست نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

هدف کیفیتی یک محصول چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

هر چه تعداد پیوندهای دوگانه در روغن........ باشد،درجه ی سیر شدگی روغن.........است. (0.5 نمره)



تایید

چرا آمینو اسیدها در محیط های اسیدی و بازی محلول هستند؟ (0.5 نمره)



تایید

باکتریهای مفید که عملکرد سیستم گوارشی را بهبود می دهند،کدامند؟ (0.5 نمره)



تایید

قارچها و باکتری ها و تخم حشرات از چه طریقی می‌توانند وارد چرخه ی تولید مواد غذایی شوند؟ (0.5 نمره)



تایید

کدامیک در پیشگیری از سرطان موثر است؟ (0.5 نمره)



تایید

در کدام ماده ی غذایی،باکتری،قارچ و مخمر قادر به رشد و تکثیر هستند؟ (0.5 نمره)



تایید

افزودن نمک در شوریجات چه تاثیری دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

اردی که درصد گلوتن مرطوب آن قابل اندازه گیری نباشد را....... می‌نامند. (0.5 نمره)



تایید

نقش سدیم بنزوات در مواد غذایی چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

استر ها و مواد فرار باعث ایجاد......در غذا می‌شوند. (0.5 نمره)



تایید

کدام مورد بیان کننده ی تاثیر ساختار زیستی بر ریزاندامکان است؟ (0.5 نمره)



تایید

فراوان ترین کربوهیدرات موجود در دانه ها و میوه گیاهان کدام است؟ (0.5 نمره)



تایید

با توجه به عدد صابونی،کدام اسید چرب بزرگ تر است؟ (0.5 نمره)



تایید

اگر فعالیت آب در عسل ۰/۶ باشد،کدام مورد صحیح است؟ (0.5 نمره)



تایید

نماد FAOمربوط به چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام مورد در برابر تغییراتPHمقاومتر است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام یک از مواد مورد استفاده در آزمایش تعیین نمک کره،ناپایدارتر است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام دسته از باکتری ها در دمای پایین تر از ۵ درجه ی سانتی گراد از بین می روند؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام مورد جزو نقش نمک در مواد غذایی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

کدکس با تلفیق کدام نهادها تدوین شده است؟ (0.5 نمره)



تایید