زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون مستمر درس سلامت و بهداشت درس 4 . 5. 6 به صورت دیجی فرم

"الهی که تمام آرزوهاتون با حکمت خدا یکی باشه" سلام روزتون به نیکی . لطفا با دقت سوالات بخونین و پاسخ بدین

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 45 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

کدامیک از داروهای زیر ، موجب چاقی می شوند؟ (0.25 نمره)



تایید

نشانه اصلی بیماری دیابت چیست؟ (0.25 نمره)



تایید

کدامیک از گزینه های زیر، از گام های مهم در پیشگیری از سرطان نیست (0.25 نمره)



تایید

«در میوه های ضربه دیده ، با گذشت زمان از محل نقاط آسیب دیده ، کپک ها و باکتری ها به درون میوه نفوذ می کند» این جمله مربوط به عوامل.............................اثرگذار بر فساد مواد غذایی است. (0.25 نمره)



تایید

با انجام کدام آزمایش می توان سرطان روده را تشخیص داد (0.25 نمره)



تایید

کدامیک از چربی های موجود در مواد غذایی، موجب افزایش LDL و کاهش HDL می شوند؟ (0.25 نمره)



تایید

در برخی از بیماران که دچار سکته قلبی می شوند، ممکن است فقط چه نشانه هایی از درد را داشته باشند؟ (0.25 نمره)



تایید

حداکثر کاهش وزن مجاز در طول یک هفته ................. تا ................ گرم معادل 2 تا 3 کیلو گرم در ماه است. (0.25 نمره)



تایید

چنانچه کالری دریافتی از مواد غذایی ....................میزان کالری مصرفی باشد، وزن ......................می یابد. (0.25 نمره)



تایید

کدامیک از گزینه های زیر، به « دیابت جوانان» معروف است (0.25 نمره)



تایید

برای پیشگیری از بیماری های قلبی- عروقی، فعالیت بدنی روزانه، طوری که توصیه شده است، چقدر باید باشد؟ (0.25 نمره)



تایید

بر اساس قانون تعادل انرژی، تنظیم وزن و برخورداری از وزن مطلوب به چه عواملی بستگی دارد؟ (0.25 نمره)



تایید

قند خونِ بالا رفته، به ........................... و .................................آسیب می رساند (0.25 نمره)



تایید

در اثر چه چیزی آلودگی در مواد غذایی ایجاد می شود؟ (0.25 نمره)



تایید

کدامیک از گزینه های زیر از علایم بیماران مبتلا به دیابت نوع 1 نیست؟ (0.25 نمره)



تایید

چه زمانی مواد غذایی دچار فساد می شود؟ (0.25 نمره)



تایید

در « کوشینگ» ، کدام عامل باعث بروز چاقی فرد می شود؟ (0.25 نمره)



تایید

یکی از عوامل بیولوژیکی مؤثر در فساد ماده غذایی، ..............................هستند (0.25 نمره)



تایید

کدامیک از گزینه های زیر، در مورد «الگوی سیب» نادرست است؟ (0.25 نمره)



تایید

کدامیک از گزینه های زیر، از علایم بیماری دیابت نوع 2 است؟ (0.25 نمره)



تایید