زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون فرآورده های گوشتی پودمان 5 - آزمون شماره 2 به صورت دیجی فرم

به نام خداوند بخشنده مهربان

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 15 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

1-برای بالا بردن pHوباز کردن ساختمان پروتئین در خمیر سوسیس و کالباس از ......استفاده می شود



تایید

2-برای به تعادل رساندن رطوبت محصول سوسیس و کالباس و بهبود بافت از گدام ماده استفاده می شود



تایید

3-کدام مورد زیر مربوط به نقش آب و یخ در خمیر سوسیس و کالباس نیست؟



تایید

4-رنگ صورتی سوسیس و کالباس به علت حضور چه ماده ایست؟



تایید

5-آسکوربیک اسید به چه منظور به خمیر سوسیس و کالباس افزوده می شود؟



تایید

6-کدام ماده ی زیر اثر تخریبی نمک بر گوشت را کاهش میدهد و خاصیت ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی دارد؟



تایید

7-کدام ماده در سوسیس و کالباس ایجاد شفافیت میکند؟



تایید

8-کدام گزینه ی زیر در مورد ویژگی گوشت به کار برده شده در خمیر سوسیس و کالباس نادرست است؟



تایید

9-به اختلاط(مخلوط کردن) گوشت و مواد افزودنی در دستگاه کاتر......... می گویند.



تایید