زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون پودمان 3 شیمی به صورت دیجی فرم

از بین گزینه های داده شده گزینه ی صحیح رابیابید ..

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

۱_به جزئی که معمولا درصد بیشتری از محلول را تشکیل می دهد ...می گویند. (1 نمره)



تایید

۲-در مخلوط های .....مرز میان فازها قابل تشخیص است . (1 نمره)



تایید

۳-اگر مقدار حل شونده  کمتر از انحلال پذیری باشد ،محلول حاصل ....است. (1 نمره)



تایید

۴-نمک طعام در آب به شکل ....و قند در آب به شکل ....حل می شود . (1 نمره)



تایید

۵-.......مهم ترین حلال صنعتی بعد از اب به شمار می آید . (1 نمره)



تایید

۶-نوشابه یک محلول .......است . (1 نمره)



تایید

۷-انحلال پذیری گاز ها با دما رابطه ی .....و با فشار رابطه ی .....دارد . (1 نمره)



تایید

۸-در هوایی که تنفس می کنیم گاز ......به عنوان‌ حلال است . (1 نمره)



تایید

۹ _آیا به کمک پرتو باریک نور می توان‌ کلوئید را از سوسپانسیون تشخیص داد ؟ (1 نمره)



تایید

۱۰ -اگر به نیمی از لیوان مقداری   ( آب ، نمک ، روغن و شن ) اضافه کنیم ،کل لیوان شامل چند فاز است ؟ (1 نمره)



تایید

۱۱_شکل شماره ی (۲) به کدام‌ ویژگی کلو ئید ها اشاره دارد ؟ (1 نمره)
دریافت سوال 11



تایید

۱۲-با افزایش محلول .....به یک کلو ئید ،ذره های کلو ئیدی ته نشین می شوند .به این فرآیند لخته شدن می گویند . (1 نمره)



تایید

۱۳ _ شربت خاکشیر یک مخلوط .....است . (1 نمره)



تایید

۱۴ _در شکل زیر ظرف های ( آ ) و (ب) به ترتیب حاوی ......و .....هستند . (1 نمره)
دریافت سوال 14



تایید

۱۵- دلیل‌ پایداری کلو ئید ها ...ذره های انهاست . (1 نمره)



تایید