زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان پایانی پودمان 4 .افتاده های اردیبهشت به صورت دیجی فرم

سوالات با دقت مطالعه کنید 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

گوشت یک ماده .........می باشد  (1 نمره)



تایید

فیبرها جزءکدام مواد مغذی هستند . (1 نمره)



تایید

پروتین ها جزءدرشت مغذی ها می باشند. (1 نمره)



تایید

کدام یک در دسته چربی های سیر شده قرار می گیرند . (1 نمره)



تایید

کدام درشت مغذی ها در بدن انرژی تولید می کنند (1 نمره)



تایید

کدام ویتامینها محلول در اب  نیست . (1 نمره)



تایید

ویتامین B د رر متابولیسم بدن چه نقشی  دارند  (1 نمره)



تایید

آهن جزءمواد معدنی ........است  (1 نمره)



تایید

میوه های غنی از ویتامین Aرا نام ببرید . (1 نمره)



تایید

سبزیجات دارای چه ویتامینهای هستند . (1 نمره)



تایید

شیر ولبنیات چه مواد معدتی در خود دارند . (1 نمره)



تایید

وقتی از گروههای اصلی غذایی به میزان توصیه شده مصرف کنیم چه اصلی از تنظیم برنامه غذایی رعایت کردیم (1 نمره)



تایید

مقدار ماده غذایی از هر گروه غذایی افراد در هر وعده مصرف می کنند را .....گویند  (1 نمره)



تایید

برای بهار سوخت وساز مواد غذایی در بدت بای  در هفته ورزش کنیم وچه مدت داشته باشیم (1 نمره)



تایید

رطوبت جزءکدام دسته از غیر میکروارگانیسمی  می باشد  (1 نمره)



تایید

تخم مرغ جز  ء کدام مواد از نظر فساد پذیری است . (1 نمره)



تایید

روشهای پیشگیری از آلودگی و فساد مواد غذایی را نام ببرید . (1 نمره)



تایید

سالاد و غذاهای پخته چند ساعت میشه در دمای اتاق نگهداری کرد (1 نمره)



تایید

دمای مرکزی عذا برای گرم کردن چند درجه است . (1 نمره)



تایید

کدام نکات در مورد دورریزها درست است . (1 نمره)



تایید