زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون آزمایشگاه تکنولوژی گوشت و شیلات به صورت دیجی فرم

با سلام
لطفا به سوالات با دقت پاسخ دهید
سوالات به صورت چهار گزینه ای و پاسخ کوتاه هستند.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد

در هنگام شروع آزمون دوربین فعال میشود



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در آزمون TOTAL VOLATILE NITROGEN چه مقدار از  VOLATILE NITROGEN  نشاندهنده فساد است؟ (1 نمره)



تایید

شکل زیر  چه آزمونی را نشان می دهد و چه پارامتری را اندازه گیری می کند. (1 نمره)
دریافت سوال 4



تایید

در تعیین افت پخت کدام عامل اصلی تأثیر بیشتری بر کاهش وزن محصول بعد پخت دارد؟ (1 نمره)



تایید

در آزمون TOTAL FAT جهت آزاد کردن چربی های غیرآزاد و ترکیب شده چه اقدامی انجام می شود؟ (1 نمره)



تایید

در اندازه گیری پروتئین به روش کلدال از سولفات پتاسیم به چه منظور استفاده می شود؟ (1 نمره)



تایید