زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون آزمایشگاه تکنولوژی گوشت و شیلات به صورت دیجی فرم

با سلام
لطفا به سوالات با دقت پاسخ دهید
سوالات به صورت چهار گزینه ای و پاسخ کوتاه هستند.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد

در هنگام شروع آزمون دوربین فعال میشود



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در تعیین افت پخت کدام عامل اصلی تأثیر بیشتری بر کاهش وزن محصول بعد پخت دارد؟ (1 نمره)



تایید

در آزمون TOTAL VOLATILE NITROGEN چه مقدار از  VOLATILE NITROGEN  نشاندهنده فساد است؟ (1 نمره)



تایید

در اندازه گیری پروتئین به روش کلدال از سولفات پتاسیم به چه منظور استفاده می شود؟ (1 نمره)



تایید

شکل زیر  چه آزمونی را نشان می دهد و چه پارامتری را اندازه گیری می کند. (1 نمره)
دریافت سوال 4



تایید

در آزمون TOTAL FAT جهت آزاد کردن چربی های غیرآزاد و ترکیب شده چه اقدامی انجام می شود؟ (1 نمره)



تایید