زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون دانش فنی تخصصی پودمان ۵ کاربرد مفاهیم و اصطلاحات ف به صورت دیجی فرم

هنرستان مائده تسوج نام دبیر شعله نعمتی تاریخ آزمون:۹۹/۳/۲۰

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 45 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
در تصاویر زیر کدام پیکتوگرام ها را مشاهده میکنید. ۱نمره
دریافت سوال 1



تایید

معنی GHS را بنویسید.۱نمره



تایید

در تصویر زیر کدام گزینه مشاهده نمیشود؟ ۱نمره
دریافت سوال 3



تایید

در نحوه ی بیان خطرات شیمیایی دو مورد در مورد خطر حریقfire hazard و دو مورد در مورد واکنش پذیری reactivity بنویسید. ۱ نمره
دریافت سوال 4



تایید

در شکل زیر که یک محیط کشت پلیت کانت آگار را نشان میدهد چه دستور العملی نوشته شده است؟۱نمره
دریافت سوال 5



تایید

فاکتور های موثر بر فساد مواد غذایی را بنویسید و برای هر فاکتور یک مثال بزنید.۲نمره



تایید

برای زدودن مواد سمی از بدن کدام عوامل موثر می باشند؟ ۱نمره
دریافت سوال 7



تایید

در مورد فاکتورهای موثر بر مواد غذایی کدام گزینه جزو عوامل میکروبی نمی باشد؟ ۱نمره



تایید

در مورد فرآیندهای فیزیکی جلوگیری از فساد مواد غذایی فرایند کنترل با گرما معنی هر کدام از گزینه ها ی زیر را بنویسید.۱/۵نمره ۱_HTST 2_ drying 3_cold treatment



تایید

در مورد خطر ایمنی مواد غذایی سه مورد خطر فیزیکی وجود مواد خارجی در غذا( foreing objects in food)اشاره شده است معنی هر کدام را بنویسید.۱/۵نمره ۱_hair 2_fabrics 3_Glass shards



تایید

چرخه ی ورود فلز جیوه به بدن را توضیح دهید.۱نمره



تایید

مشابهت با فسفر از ویژگی های کدام یک از فلزات سنگین است؟۰/۵نمره



تایید

در افراد غیر سیگاری منبع PAH هیدروکربن های چند حلقه ای را نام ببرید.۱نمره



تایید

کدام یک از گزینه های زیر از آسیب های فلز آرسنیک نمی باشد. ۰/۵نمره



تایید