زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت فصل دوم (دروس3-4-5)-پورمهدوی به صورت دیجی فرم

                           به نام خدا

سئوالات بادقت بخوانید امکان برگشت وجود ندارد .

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

رشته تحصیلی خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

ویتامین...... در بدن ذخیره نمی‌شود  (0.5 نمره)



تایید

بر اساس اصل یا قانون..... .... چنانچه کالری دریافتی از مواد غذایی بیش از میزان کالری مصرفی باشد، وزن افزایش می یابد  (0.75 نمره)



تایید

 ویتامین........ معمولا در کبد ذخیره می‌شود (0.5 نمره)



تایید

کدامیک از مواد غذایی زیر  تمامی اسیدهای آمینه ضروری را دارد  (0.75 نمره)



تایید

رشد، ترمیم و حفظ بافت‌های عظلانی از عملکردهای چربی در بدن میباشد  (0.5 نمره)



تایید

هر چه از پایین هرم به سمت بالا حرکت کنیم حجم گروه های غذایی...... می شود  (0.5 نمره)



تایید

روی موجود در کدام ماده غذایی بهتر جذب می‌شود  (0.75 نمره)



تایید

التهاب کبد مربوط به کدام یک از عوارض چاقی است  (0.75 نمره)



تایید

کمبود کدام ریز مغذی (مواد معدنی) منجر به کوتاهی قد و تاخیر در بلوغ کودکان و نوجوانان می‌گردد  (1 نمره)



تایید

نور و زمان از عوامل...... هستند که سبب ایجاد فساد در مواد غذایی می‌شوند  (0.5 نمره)



تایید

ضربه دیدن در حین برداشت، انتقال و نگهداری مواد غذایی از عوامل...... فساد مواد غذایی است  (0.75 نمره)



تایید

در ازای هر گرم از کدام ماده انرژی بیشتری ایجاد می‌شود  (1 نمره)



تایید

گیاهانی که در سواحل دریا می رویند، منابع خوب....... هستند  (0.75 نمره)



تایید

چاقی با الگوی سیب در مقایسه با الگوی گلابی خطر ابتلاء به بیماری قلبی و عروقی را بیشتر افزایش می‌دهد  (0.5 نمره)



تایید

استفاده از حشره کش ها در هنگام کاشت از عوامل...... فساد مواد غذایی است  (0.75 نمره)



تایید

اگر چربی های  اضافی بیشتر در ناحیه شکم متمرکز شده باشد چاقی فرد الگوی....... است  (0.75 نمره)



تایید

رطوبت از جمله عوامل....... است که باعث ایجاد فساد در مواد غذایی میشود  (0.5 نمره)



تایید

اگر از بالای هرم غذایی به سمت پایین برویم، مقدار مصرف روزانه گروه های غذایی....... میشود  (0.5 نمره)



تایید

افراد باید از گروه های غذایی که در بالای هرم غذایی قر ار میگیرند....... مصرف کنند  (0.5 نمره)



تایید

ویتامین های محلول در....... می توانند در بدن ذخیره شوند  (0.75 نمره)



تایید