زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امور تغذیه 3 به صورت دیجی فرم

هر پرسش یک پاسخ صحیح دارد

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

چه میوه هایی برای دورچین میز میوه مناسب هستند (1 نمره)



تایید

.......... به معنی حرارت دادن مایع شیرین پزی قبل از قراردادن در فر است (1 نمره)



تایید

در پخت پاستا به ازای هر ۲۰۰ گرم پاستا حداقل....... آب لازم است (1 نمره)



تایید

در تهیه سالادها چه نکته ای صحیح نیست (1 نمره)



تایید

اصلی‌ترین ابزار حکاکی کدام است (1 نمره)



تایید

در کیک های چربی دار چه ماده ای نقش زیادی در افزایش حجم آن دارد (1 نمره)



تایید

در ترکیب کردن مواد کیک به عمل هم زدن مایع با لیسک در یک جهت به طور مداوم آرام و دورانی از سمت زیر به رو را ....میگویند (1 نمره)



تایید

پیش غذاها.......... (1 نمره)



تایید

کدام آرد حاوی ریز مغذی هایی مثل آهن کلسیم و ویتامین های گر وه B داردو در بالا بردن سطح سلامتی بدن نقش دارد (1 نمره)



تایید

جمله صحیح در مورد خمیر را انتخاب کنید (1 نمره)



تایید

خامه در آشپزی...... استفاده می‌شود (1 نمره)



تایید

کدام آرد برای تهیه محصولات قنادی مثل کیک و شیرینی انتخاب مناسبی است (1 نمره)



تایید

....یک پودر اسیدی است که برای افزایش حجم سفیده تخم مرغ و ثبات و قوام آن به کار میرود باعث مطلوب شدن کیک میشود (1 نمره)



تایید

در تزیین میز میوه در مرکز آن ....... برای جذابیت بیشترقراردهید



تایید

به غذاهای لقمه ای و انگشتی..... گفته می شود و نیاز به قاشق و چنگال نیست (1 نمره)



تایید

برای پخت غذای خمیری کدام مورد صحیح است (1 نمره)



تایید

کیک و شیرینی ها را روی کدام طبقه فر بپزیم (1 نمره)



تایید

چرا از نمک در شیرینی ها استفاده می شود (1 نمره)



تایید

سفیده تخم مرغ رادر چه ظرفی هم نزنیم (1 نمره)



تایید

در تزیین میوه های فصلی..... (1 نمره)



تایید