زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون اصول نگهداری به صورت دیجی فرم

موفق باشید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

تبخیر کردن شیر به چه روشی انجام می شود؟ (1.5 نمره)



تایید

کدامیک روش خشک کردن است؟ (1.5 نمره)



تایید

حرارت مورد استفاده در حین خشک کردن بالا باشد خشک کردن تاثیر خود را به صورت وقوع واکنش های --------------- را نشان می دهد (1.5 نمره)



تایید

-------------پروتئین ها عامل مهم در کاهش قدرت جذب مجدد آب است (1.5 نمره)



تایید

عمده ترین کار برای حفظ مواد معطر چیست؟ (1.5 نمره)



تایید

معمولا این محصول ظاهری زرد رنگ و شبیه به مایونز به نظر می رسد. محتوای بالا قند دارد (1.5 نمره)



تایید

افت phدر تخمیر به ه خاطر است؟ (2 نمره)



تایید

باکتری های گرما دوست دمای مناسب رشد حدود----------- است. (1.5 نمره)



تایید

در این ناحیه آب به صورت لایه هایی چند روی مولکول های غذا جذب شده است (1.5 نمره)



تایید

--------در خارج سلول بیشتر از داخل سلول شود در نتیجه محتویات داخل سلول به خارج سلول کشیده شود (1.5 نمره)



تایید

کدامیک مواد افزودنی عمدی است؟ (1.5 نمره)



تایید

اشعه گاما حاصل چیست؟



تایید