زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون شماره 2 سلامت و بهداشت به صورت دیجی فرم

آزمون سلامت و بهداشت
فصل دو 
آذر ماه 1400

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

رشته تحصیلی خود را وارد نمایید *



تایید

حداکثر کاهش وزن مجاز در طول یک هفته--- تا --- گرم معادل ۲ تا ۳ کیلوگرم در ماه است. (1 نمره)



تایید

کدام یک از عوامل زیر باعث بیماری های ناشی از غذا نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

در اثر چه چیزی آلودگی در مواد غذایی ایجاد میشود؟ (1 نمره)



تایید

چنانچه کالری دریافتی از مواد غذایی --- میزان کالری مصرفی باشد، وزن --- می یابد (1 نمره)



تایید

" در میوه های ضربه دیده، با گذشت زمان از محل نقاط آسیب دید، آسیب‌دیده کپک ها و باکتری ها به درون میوه نفوذ می کند" این جمله مربوط به عوامل --- اثر گذار بر فساد ماده غذایی است. (1 نمره)



تایید

کدام یک از موارد زیر مربوط به تعریف" اصول و موازین بهداشتی" است؟ (1 نمره)



تایید

در بین نکات بهداشتی زیر، کدام یک از موارد زیر از جمله نکات بهداشتی فردی در فرآیند تولید غذا نیست؟ (1 نمره)



تایید

کدام یک از گزینه های زیر، از عوامل فیزیکی اثرگذار بر فساد یک ماده غذایی نیست؟ (1 نمره)



تایید

فردی که با شاخص توده بدنی اضافه وزن دارند یا چاق محسوب می شود در چه شرایطی باید وزن خود را کاهش دهد? (1 نمره)



تایید

مصرف انواع مختلف مواد غذایی که در ۶ گروه اصلی غذایی قرار می‌گیرند را چه می نامند؟ (0.5 نمره)



تایید

با توجه به هرم غذایی ویژگی آن دسته از مواد غذایی که در بالای هرم قرار می گیرند چیست؟  (0.5 نمره)



تایید

کدام یک از موارد زیر در مورد آداب خوردن و آشامیدن در فرهنگ اسلامی بر آن توصیه نشده است؟ (0.5 نمره)



تایید

کدام یک از گزینه های زیر از عوارض جانبی کاهش سریع وزن نیست؟ (1 نمره)



تایید

زمانی پخت غذا کامل است ست که تمامی قسمت های آن --- سانتی گراد حرارت دیده باشد (0.5 نمره)



تایید

چاقی با تأثیر منفی که بر ظاهر افراد باقی می‌گذارد ممکن است نوجوانان را دچار کدام مشکل کند (0.5 نمره)



تایید

در بیماری کوشینگ کدام عامل باعث بروز چاقی فرد میشود (0.5 نمره)



تایید

کدام یک از موارد زیر در مورد نیازمندیهای تغذیه صحیح نیست؟ (1 نمره)



تایید

در کلیه مراحل برای تهیه ماده غذایی، --- و --- یک امر ضروری است (1 نمره)



تایید

کمبود----- موجب کاهش سرعت رشد در کودکان و نوجوانان شده و منجر به کوتاهی قد و تأخیر در بلوغ می گردد (0.5 نمره)



تایید

علت فاسد شدن یک ماده غذایی چیست؟ (1 نمره)



تایید

کدام یک از گزینه های زیر از مهمترین عوامل موثر در شکل گیری الگوی غذایی افراد است؟ (0.5 نمره)



تایید

میزان توصیه شده مصرف روزانه مواد غذایی گروه شیر و لبنیات برای یک فرد بزرگسال چند واحد است? * (0.5 نمره)



تایید

کدام یک از گزینه های زیر در مورد وزن مطلوب صحیح نیست؟ (1 نمره)



تایید

کدام یک از داروهای زیر موجب چاقی می شوند (1 نمره)



تایید

کدام یک از گزینه های زیر در مورد الگوی سیب نادرست است؟ (1 نمره)



تایید