زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون کنترل کیفیت پودمان 5 به صورت دیجی فرم



digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 15 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کدام عامل تعیین کننده کیفیت روغن نمی باشد؟

(1 نمره)



تایید

 این دسته از باکتری ها در غلظت اکسیژن کمتر از ۵ درصد رشد می کنند. (1 نمره)



تایید

کدامیک از ریز اندامکان زیر در برابر تغییر پی اچ مقاوم ترند؟ (1 نمره)



تایید

طعم شیرین غذا مربوط به چیست؟ (1 نمره)



تایید

کدام عامل بر روی گرانروی مواد غذایی تاثیری ندارد؟  (1 نمره)



تایید

کدامیک نقطه ذوب بالاتری دارد؟

(1 نمره)



تایید

معیار مناسب برای تخریب پذیری مادة غذایی ................... است. (1 نمره)



تایید

aw برای مواد غذایی کدامیک از مقادیر زیر می تواند باشد؟ (1 نمره)



تایید

کدام گزینه صحیح نمی باشد؟ (1 نمره)



تایید

.......................... به آردی گفته می شود که درصد گلوتن مرطوب آن بیش از22 % باشد. از این نوع آرد معمولاً برای تهیه نان استفاده می شود. (1 نمره)



تایید