زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت-فصل دو.‌18 آبان 11:45 به صورت دیجی فرم

زمان 25 دقیقه .‌16 سوال

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

شماره موبایل خود را وارد نمایید *



تایید

نام مدرسه خود را وارد نمایید *



تایید

. بر اساس قانون ..................، چنانچه کالری دریافتی از مواد غذایی، بیش از میزان کالری مصرفی باشد، وزن افزایش می یابد. (1.25 نمره)



تایید

درعبارت زیر، به کدام عامل فساد مواد غذایی اشاره نشده است؟
در میوه های ضربه‌دیده، باگذشت زمان از محل نقاط آسیب‌دیده، کپک ها و باکتریها به درون میوه نفوذ کرده و باعث فساد آنها می شوند. پس از خرید، میوه ها را باید در محل خنک و نسبتا تاریک نگهداری کرد. (1.25 نمره)



تایید

تهیه آب سالم و کافی، از کدام اصول جلوگیری از فساد مواد غذایی است ؟ (1.25 نمره)



تایید

اختلال در ترشحات کدام غدد موجب چاقی می¬شود؟ (1.25 نمره)



تایید

طبقه بندی BMI برای چه افرادی کاربرد دارد؟ (1.25 نمره)



تایید

کدام گزینه از عوارض کاهش سریع وزن نیست؟ (1.25 نمره)



تایید

میزان نیاز به نوشیدن آب به جه عاملی بستگی ندارد؟ (1.25 نمره)



تایید

کدام گزینه از مشکلات غددی ناشی از چاقی است؟ (1.25 نمره)



تایید

بدن قادر به تولید اسیدهای آمینه ................. است. (1.25 نمره)



تایید

کمبود .................. در کودکان موجب کاهش رشد و کمبود ......... موجب پوکی استخوان می شود.  (1.25 نمره)



تایید

کرم کدو موجب .................... می شود. (1.25 نمره)



تایید

بدن ما قادر به ذخیره مقدار معینی کربوهیدرات است که به صورت ......... ذخیره می¬شود. (1.25 نمره)



تایید

در کلیه مراحل برای تهیه تا مصرف مواد غذایی، ........ و ......‌‌‌‌‌... ضروری است. (1.25 نمره)



تایید

1. کدام گزینه، از وظایف چربیها نیستĺ (1.25 نمره)



تایید

کدام گزینه از بهترین شیوه های مبارزه با حشرات موذی عامل فساد مواد غذایی نیست؟ (1.25 نمره)



تایید

کدام گزینه صحیح نیست؟ (1.25 نمره)



تایید