زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون سلامت و بهداشت نوبت اول به صورت دیجی فرم

امتحان نوبت اول دبیرستان شهید عبدالکریم بهمئی

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 90 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

در جای خالی کلمه مناسب قرار دهید:
۱-با توجه به دیدگاه اسلام، در تعریف سلامت توسط سازمان بهداشت جهانی از جنبه ی ............. آن غفلت شده است
(0.25 نمره)



تایید

۲- واحد سازنده پروتئین ........ است. (0.25 نمره)



تایید

۳- ........ به حفظ تعادل مایعات در بدن یاری می رساند. (0.25 نمره)



تایید

۴- ........ به مقدار مناسب مواد مغذی برای حفظ سلامت اطلاق می شود. (0.25 نمره)



تایید

۵-غنی ترین منبع ویتامین D ، ....... است. (0.25 نمره)



تایید

۶ _ با بالا رفتن تری گلیسرید خون، سطح HDL خون .......... می یابد. (0.25 نمره)



تایید

۷ _ فشار .......... هم زمان با پمپ خون به داخل شریان توسط قلب ایجاد می شود. (0.25 نمره)



تایید

۸ _گوش انسان دو وظیفه مهم دریافت امواج صوتی و .......... بدن را بر عهده دارد. (0.25 نمره)



تایید

درستی یا نادرستی عبارتهای زیر را مشخص کنید.
۱_ دو کلمه بهداشت و سلامت مترادف هم هستند.
(0.25 نمره)



تایید

۲ _چربی غیراشباع عامل تعیین کننده سطح کلسترول خون است. (0.25 نمره)



تایید

۳_ پروتئین ناقص، معمولا از طریق منابع گیاهی همچون غلات، حبوبات، خشکبار و مغزها تامین می شود. (0.25 نمره)



تایید

۴_ ریشه های عادت های غذایی یک فرد، جامعه یا خانواده در وضعیت اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ... افراد جامعه نهفته است. (0.25 نمره)



تایید

۵_ اگر چربی های اضافی، بیشتر در ناحیه شکم متمرکز شده باشد، الگوی چاقی فرد را الگوی سیب می گویند. (0.25 نمره)



تایید

۶_ در عوامل خطرساز دیابت نوع ۲، سابقه دیابت حاملگی جز موارد قابل پیشگیری است. (0.25 نمره)



تایید

۷_ آستیگماتیسم تنها بر دید دور افراد تاثیر می گذارد. (0.25 نمره)



تایید

۸ _ همه افراد به هفت یا هشت ساعت خواب در طول روز نیاز دارند. (0.25 نمره)



تایید

گزینه مناسب را انتخاب کنید.
 ۱_ قابل درک ترین بعد سلامت، کدام بعد آن است؟ 
(0.25 نمره)



تایید

۲_در بین عوامل موثر بر سلامت، بیشترین سهم با کدام عامل است؟  (0.25 نمره)



تایید

۳_ حیاتی ترین نیاز غذایی انسان، کدام ماده مغذی است؟  (0.25 نمره)



تایید

۴_ کمبود .......... موجب کاهش سرعت رشد کودکان و نوجوانان، کوتاهی قد و تاخیر در بلوغ می شود. (0.25 نمره)



تایید

۵ _ مواد غذایی دریایی مثل ماهی آبهای شور، صدف و جلیک دریایی مهمترین منبع طبیعی ........... است. (0.25 نمره)



تایید

۶_ نور، حرارت، رطوبت، زمان و ... از جمله عوامل .......... هستند که سبب ایجاد فساد در مواد غذایی می شوند. (0.25 نمره)



تایید

۷_ بیماری .......... را قاتل خاموش می گویند. (0.25 نمره)



تایید

۸_ بیشترین قسمت کلسترول در داخل بدن در چه اندامی ساخته می شود؟ (0.25 نمره)



تایید

به سوالات زیر پاسخ دهید؛
۱_ خود مراقبتی چیست؟
(1 نمره)



تایید

۲_ بدن به چه منظوری به چربی نیاز دارد؟ ( ۴ مورد)  (1 نمره)



تایید

۳_ دو گروه اصلی ویتامین ها را نام ببرید و بگوئید مهم ترین تفاوت اصلی آنها در  عملکردشان در بدن چیست؟  (1 نمره)



تایید

۴_ چه عواملی بر میزان مصرف آب توسط افراد موثر است؟ ( ۴ مورد)  (1 نمره)



تایید

۵_ تغذیه سالم به چه معناست؟ و برای بهره مندی از تغذیه سالم چه اصولی را باید رعایت کرد؟ ( اصول را فقط نام ببرید)  (1.5 نمره)



تایید

۶_ دو اصلی را که افراد چاق و دارای اضافه وزن برای کاهش وزن باید رعایت کنند را فقط نام ببرید. (0.5 نمره)



تایید

۷_ اصول رعایت بهداشت محیط که از اصول بهداشتی در جلوگیری از آلودگی و فساد مواد غذایی هستند را نام ببرید. (1 نمره)



تایید

۸_ فشار خون تحت تاثیر چه عواملی در طول روز می تواند تغییر کند؟ (1 نمره)



تایید

۹_ چهار مورد از علایم هشدار دهنده سرطان را نام ببرید. (1 نمره)



تایید

۱۰_ بیماری هپاتیت از جمله بیماری های واگیردار است برای جلوگیری از انتقال به چه نکاتی باید توجه داشت؟ ( دو مورد) (0.5 نمره)



تایید

۱۱_ دوران پنجره را در ابتلا به ویروسHIVتوضیح دهید . (1 نمره)



تایید

۱۲_ در صورت ورود گرد و غبار به چشم چه باید کرد؟ (1 نمره)



تایید

۱۳_ چهار روش از روشهای معمول برای رفع بوی نامطبوع بدن و پا را نام ببرید؟ (1 نمره)



تایید

۱۴_ چرا فردی که موهای چرب دارد نباید پوست سر خود را محکم ماساژ دهد؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۵_ چهار عامل اصلی که در ایجاد پوسیدگی دندان نقش دارند را نام ببرید. (1 نمره)



تایید