2.به سوالات زیر پاسخ کوتاه دهید.
A.علت قرار دادن ماهیچه در محلول اسیدی چیست؟
B.محلول لوگول بعد از برخورد با نشاسته چه رنگی میشود؟
C.برای رنگ زدایی برگ سبز گیاهان از چه ماده ای استفاده میشود؟
D.استحکام و انعطاف استخوان به ترتیب وابسته به چه موادی است؟
E.کاغذ کلرید کبالت در حالت خشک و مرطوب به ترتیب به چه رنگی در می آید؟
D.محصولات فرآیند تخمیر چیست؟
F.دو عامل چسبندگی مارمولک به سطوح را نام ببرید؟
G. مقدار ضروری یون یدید دریدن چقدراست؟
H.چرا ویتامینcاز مهم ترین آنتی اکسیدان ها محسوب میشود؟
I.دو منبع مهم کلسیم در خوراک مرغ های تخم گذار.......و.......هستد.
J.وسیله ی اندازه گیری که دقت یک دهم میلی متر دارد.........و وسیله ای که دقت یک صدم میلی متر دارد .......نام دارد.
J.چه عواملی بر نقطه ی ذوب یخ و جوش آب موثر است؟
K.ظرفیت گرمایی گرماسنج به چه عواملی بستگی دارد.
(6 نمره)