زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون واحد یادگیری5 تولید ناگت مرغ به صورت دیجی فرم

لطفا فقط یکبار وارد آزمون شده و امکان بازگشت به سوال قبل وجود ندارد

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 25 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

برای انجماد سریع ناگت مرغ از دستگاه .......... استفاده میشود



تایید

دمای عمق ناگت در پخت با بخار .........درجه سلسیوس است



تایید

شاخص پاستوریزاسیون تخم مرغ مایع نابودی آنزیم ......... میباشد



تایید

مراحل تهیه ناگت شامل........و......... و......... است



تایید

قطعه ای هم شکل قالب وکمی کوچکتر از آن که داخل قالبها قرار دارد ......... نام دارد



تایید

چرا نمیتوان از گوشت مرغ تخم گذار برای تولید ناگت استفاده کرد



تایید

چرا در تولید ناگت ادویه وروغن در مرحله آخر به مخلوط اضافه میشود



تایید

آبچکان کردن گوشت مرغ برای تولید ناگت بدلیل کاهش رطوبت وافزایش کیفیت آن است



تایید

سدیم کازئینات باعث کف کنندگی تخم مرغ مایع در تولید ناگت میشود



تایید

برای جلوگیری از بالارفتن دمای محصول در مخلوط کن از گوشت مرغ بادمای منفی ۱۰ درجه استفاده میشود



تایید

مهمترین ویژگی سدیم کازئینات درتولید ناگت چیست



تایید

کدام مورد در مواد اولیه تولید ناگت کنترل میشود



تایید

درتولید ناگت هدف از پوشش دهی کدام گزینه نمیباشد



تایید

کدام ترکیب در ناگت بعنوان امولسیفایر وعامل بافری کننده استفاده میشود



تایید

هدف از لعاب زنی درتولید ناگت چیست



تایید