زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون فصل 2 شیمی 11(کامل) به صورت دیجی فرم

آزمون نمره منفی ندارد

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 75 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

دریافت سوال 11



تایید

عامل مؤثر بر سرعت واكنش در كدام گزينه با بقيه متفاوت است؟



تایید

دریافت سوال 36



تایید

دریافت سوال 38



تایید

کدام جملات درست هستند؟ 
الف) به دلیل واکنش پذیری زیاد مس نسبت به طلا ، طاق مسی مقبره حافظ به مرور زمان قرمز رنگ شده است.
 ب) سرعت واکنش تجزیه هیدروژن پراکسید با اضافه کردن KI افزایش می یابد. 
 پ) نقش خاک باغچه در سوختن قند شبیه یک کاتالیزور است. 
 ت) به دلیل گرماده بودن واکنش پتاسیم پرمنگنات با سرکه، رنگ محلول در دماهای بالا به کندی بی رنگ می شود.



تایید

دریافت سوال 3



تایید

دریافت سوال 15



تایید

دریافت سوال 33



تایید

دریافت سوال 44



تایید

دریافت سوال 41



تایید

چند مورد درست است ؟

* بیماری غذازاد از سه منبع فیزیکی ، شیمیایی و زیست شناختی موجود در ماده ی غذایی ناشی می شود

* وجود مواد شیمیایی مانند آفت کش ها ، حشره کش ها و سموم می تواند بیماری های گوناگونی را ایجاد می کنند

* وجود جانداران ذره بینی می توانند سبب فساد مواد غذایی شده و منجر به بیماری شود

* غذای سالم ، غذایی است که از نگاه فیزیکی ، شیمیایی و زیست شناختی برای بدن ضرر ندارد



تایید

دریافت سوال 12



تایید

با توجه به واکنش های زیر چند مورد از موارد داده شده درست است؟ (C=12 g.mol-1)
دریافت سوال 16



تایید

در کدام مورد زیر نقش عامل موثر بر سرعت واکنش به درستی بیان نشده است ؟

1) برای نگهداری طولانی مدت فرآورده های گوشتی و پروتئینی ، انها را به حالت منجمد ذخیره می کنند (اثر دما )

2) روغن های مایع که در ظروف مات و کدر بسته بندی شده اند ، زمان ماندگاری بیشتری دارند ( اثر حذف اکسیژن )

3) قاووت ، گردی مغذی و تهیه شده از مغز آفتاب گردان ، پسته و .... است این سوغات کرمان زودتر از مغز این خوراکی ها فاسد می شود ( اثر سطح تماس )

4) حبه ی قند آغشته به خاک باغچه سریعتر و آسان تر می سوزد ( اثر کاتالیزگر)



تایید

انفجار ؛ واکنش شیمیایی ................ است که در آن از مقدار ............. ماده ی منفجر شونده به حالت ................ ، حجم زیادی از ................. تولید می شود .



تایید

در مورد واکنش میان محلول سفیدکننده با نوعی رنگ غذا چند مورد درست است ؟

* یک واکنش کامل است

* شیب نمودار مول –زمان رنگ غذا منفی است

*سرعت متوسط مصرف رنگ غذا منفی است

* شیب نمودار مول – زمان رنگ غذا با گذشت زمان ثابت می ماند



تایید

دریافت سوال 34



تایید

با توجه به نمودار زیر چه تعداد از عبارت های زیر درست اند؟ 
آ- نمودار های B.A و C می توانند مربوط به واکنش کلسیم کربنات با هیدروکلریک اسید، به ترتیب در دماهای 20، 24 و 26 درجه سانتی گراد باشند.
 ب- با استفاده از خاک باغچه، نمودار مربوط به واکنش سوختن قند را می توان از A به C تبدیل کرد.
 پ- در واکنش سوختن تکه های چوب، با خرد کردن آن، نمودار C می تواند به نمودار B تبدیل شود.
 ث-در واکنش فلزات قلیایی با آب، اگر فلزات آن، سدیم و پتاسیم باشد، نمودار آن ها می تواند
به ترتیب A و B باشد.
دریافت سوال 7



تایید

در یک ظرف، سه ترکیب گازی A،B و C وجود دارد. با استفاده از اطلاعات زیر معادله واکنش انجام شده بین آنها کدام است؟
دریافت سوال 2



تایید

دریافت سوال 14



تایید

کدام ترکیب زیر دارای گروه عاملی آلدهید است؟
دریافت سوال 20



تایید

عبارت کدام گزینه، به طور صحیح بیان شده است؟



تایید

اگر دو لیوان یکسان موجود باشد که اولی دارای mL 100 و دومی دارای mL 200 آب و هر دو در دمای ℃ 25 باشند، کدام مطلب درباره ی آن ها نادرست است؟



تایید

دریافت سوال 39



تایید

کدام عامل (ها) بر ظرفیت گرمایی مولی یک ماده موثر است؟ 
 الف) حالت فیزیکی ماده            
ب) تعداد مول ماده
 ج) حجم ماده
 ت) ساختار ماده



تایید

در فرایند ............. ، انرژی گرمایی از ............... به ............... جاری می شود و علامت  ∆H سامانه، ........... است.



تایید

دریافت سوال 35



تایید

چند مورد نادرست است ؟

* خشک کردن میوه ها ، تهیه ترشی و نمک سود کردن برخی از روش ها برای افزایش زمان ماندگاری مواد غذایی اند .

* محیط سرد ، خشک و تاریک برای نگهداری انواع مواد غذایی مناسب تر از محیط گرم ، روشن و مرطوب است .

* نیتروژن گازی واکنش پذیر است و تمایل زیادی برای انجام واکنش با مواد دیگر دارد

* وجود پوست و پوشش میوه ها و خشکبار یک عامل طبیعی برای افزایش زمان ماندگاری است

* حذف اکسیژن از محیط نگهداری مواد غذایی و خوراکی ها سبب افزایش زمان ماندگاری و بهبود کیفیت آنها خواهد شد



تایید

چند مورد از مطالب زیر درست است؟ 
• کلسترول یک الکل سیر نشده است و هر مول از آن با 1 مول گاز هیدروژن واکنش می دهد و به ترکیبی سیر شده تبدیل می شود.
 • انحلال آمونیوم نیترات در آب برخلاف انحلال کلسیم کلرید در آب، یک انحلال گرماده می باشد.
 • در معادله موازنه شده ی تبدیل مالتوز به گلوکز، مجموع ضرایب استوکیومتری گونه های شرکت کننده در واکنش برابر 4 می باشد.



تایید

دریافت سوال 9



تایید

دریافت سوال 10



تایید

چند مورد از موارد زیر در ظرف B و A با هم برابر است؟ ( هر دو ظرف محتوی آب است.)

- میانگین انرژی جنبشی ذره های سازنده

- میانگین تندی ذره های سازنده

- انرژی گرمایی محتویات موجود در هر ظرف

- مجموع انرژی جنبشی ذره های سازنده
دریافت سوال 42



تایید

دریافت سوال 43



تایید

دریافت سوال 13



تایید

گروه عاملی ترکیب آلی موجود در ........... ، ........... دارچین .......... است که به صورت .......... نشان داده می شود.
دریافت سوال 21



تایید

دریافت سوال 40



تایید

چند مورد درست است ؟

* سینتیک شیمیایی شاخه ای از علم شیمی است که افزون بر بررسی آهنگ تغییر شیمیایی در واکنش ها ، عوامل موثر بر این آهنگ را نیز بررسی می کند.

* تهیه و تولید سریعتر یا کند تر یک فرآورده ی صنعتی ، دارویی یا غذایی بر کیفیت و زمان ماندگاری آن نقش تعیین کننده ای دارد.

* آهنگ واکنش بیانی از زمان ماندگاری مواد است.

* آهنگ واکنش نشان می دهد هر تغییر شیمیایی در چه گستره ای از زمان رخ می دهد.



تایید

چه تعداد از عبارت های زیر درست است؟
 آ) هنگامی میان سامانه و محیط پیرامون، انرژی داد و ستد می شود که اختلاف دما میان انها وجود داشته باشد.
 ب) اگر در فرایندی با جاری شدن انرژی از سامانه به محیط، دمای سامانه کاهش یابد، با یک فرایند گرماده سروکار داریم. 
پ) فرایند همدما شدن بستنی در بدن، با حذب انرژی ، در حالی که گوارش و سوخت و ساز آن با آزاد شدن انرژی همراه است. 
ت) پس از ورود یک لیوان شیر ℃60 به بدن، کل انرژی آن به کل گرما از دست می رود تا با بدن هم دما شود.



تایید

در مورد بنزوئیک اسید چند مورد نادرست است ؟

* یک کربوکسیلیک اسید آروماتیک است

* دارای گروه عاملی هیدروکسیل است

* در تمشک و توت فرنگی وجود دارد

* یکی از نگهدارنده ها است

* آن را با E210و نمک پتاسیم آن را با E212مشخص می کنند

* در ساختارآن 4پیوند 2گانه کربن – کربن وجود دارد



تایید

دریافت سوال 6



تایید

شکل زیر ساختار نوعی گرماسنج را نشان می دهد، چه تعداد از مطالب زیر درباره ی آن درست است؟

آ) این دستگاه به کرماسنج لیوانی معروف است.

ب) به کمک ان دستگاه می توان گرمای واکنش در دمای ثابت تعیین کرد.

پ) این گرماسنج برای تعییین ∆H واکنش هایی که در حالت محلول انجام می شوند، مناسب است.

ت) جنس بدنه ی این گرماسنج باید طوری باشد که به راحتی با محیط گرما مبادله کند.
دریافت سوال 37



تایید

دریافت سوال 45



تایید

دریافت سوال 4



تایید

مقایسه سرعت انجام واکنش های زیر در شرابط یکسان چگونه است و اثر کدام عامل را بر سرعت واکنش ها نشان می دهد؟
دریافت سوال 1



تایید

محلول .................. در دمای اتاق ..................... تجزیه شده و .......................... تولید می کند .



تایید