زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تولید فرآورده های غذایی در خانه به صورت دیجی فرم

یک گزینه انتخاب شود.از لینک خارج شوید به منظور تقلب محسوب میشود و نمره لحاظ نمیشود

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

۲۹_در سفره آرایی برای خالی کردنداخل سبزی هاو میوه ها از کدام وسیله میتوان استفاده کرد؟ (0.5 نمره)



تایید

۳۳_قبل از باز کردن قوطی کنسروآن راچه مدت باید جوشاند؟ (0.5 نمره)



تایید

۳۹_سوخت و ساز بدن به ازای افزلیش هریک درجه ی دمای بدن چند برابر میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۶_ مهمترین عامل شکرک زدن مربا چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۸_وانیل از چه چیزی تهیه میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۳_برای افراد بزرگسالان سالم روزانه چند واحد شیر و افراد فرآورده‌های آن توصیه می‌شود؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۱_پروتئین ها چه کاری در بدن انجام می دهند؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۱_ در چیدمان میز غذا قاشق کدام سمت قرار میگیرد؟ (0.5 نمره)



تایید

۷_ برای انگل زدایی سبزیجات از چه محل هایی میشود استفاده کرد؟ (0.5 نمره)



تایید

۱_کدام ویتامین موجب جذب آهن غذا میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

۳۸_در کره،خامه،زیتون،تخم آفتابگردان،چه ماده ای غذایی به مقدار زیاد بافت میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

۳۴_نقش ویتامینها در بدن ما چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

۴_ فیبر در کدام یک از مواد غذایی زیر موارد بیشتر است؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۲_گارنیش چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۵_بهترین خمیر برای سرخ کردن گوشت ماهی مرغ کدام است؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۲_نام دیگر مخمر فوری چه می باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

۵_ پیاژ چیست؟

(0.5 نمره)



تایید

۳۵_برای ریختن پکینگ پودر در داخل کیک بهتر است آن را با کدام یک از موارد زیر مخلوط کرد؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۶_کدام نوع از پروتئین ها قبل از خرد کردن باید شسته شود؟ (0.5 نمره)



تایید

۳۰_آرد نول به چه معنایی است؟ (0.5 نمره)



تایید

۳۷_قاعده ی هرم غذایی کدام گروه قرار دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۴_افراد با فشار خون بالا دارای چه عنصری هستند؟ (0.5 نمره)



تایید

۶_زرد آلوچه داری چه ویتامینی می باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

۳۱_قند،شکر،عسل و...دارای چه ترتیباتی می باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۰_نوشیدنی موهیتو متعلق به کدام کشور است؟ (0.5 نمره)



تایید

۲_ کدام یک از ویتامین ها محلول در آب می باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۹_ کدام ماهی ها حلال گوشت هستند (0.5 نمره)



تایید

۱۳_ میزان کالری هر گرم کربو هیدرات  چقدر می باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۷_کدام دمنوش دارای طبیعت گرم و نشاط آور است؟  (0.5 نمره)



تایید

۳_ مصرف کدام گروه ویتامین برای رشد و سلامت سیستم عصبی بیشتر مقصر است؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۷_آرد سمولینا چیست؟  (0.5 نمره)



تایید

۲۸_پخته و له شده ی سبزی هاحبوبات و میوه ها را می گویند؟ (0.5 نمره)



تایید

۳۲_چاشنی قیمه و فسنجان چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

۱۵_شاخص ترین راه تشخیص مواد غذایی سالم از غیر سالم چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۰_به طور متوسط افراد در طول روز به چند لیوان آب نیاز دارند؟ (0.5 نمره)



تایید

۳۶_فاصله ی میهمانها بر سر میز غذا بهتر است چند سانتی متر باشد؟ (0.5 نمره)



تایید

۲۴_در شیرینی گردویی از چه موادی استفاده می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

۸_هرم غذایی چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

۴۰_کدام دسته از مواد غذایی باعث تشدید اسهال میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

۹_ پایه اصلی تمام دسرها چیست؟ (0.5 نمره)



تایید