زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون کپی از آزمون غلات ، واحد یادگیری کلوچه، پودمان 3 به صورت دیجی فرم

به هیچ وجه از صفحه امتحان خارج نشوید، در غیر این صورت تقلب محسوب شده و برگه شما تصحیح نمی شود.

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 13 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در سرد کردن کلوچه باید به چه عواملی توجه کرد؟ (1 نمره)



تایید

کدام آرد برای تهیه کلوچه مناسب است؟ (1 نمره)



تایید

کدام جمله صحیح است؟ (1 نمره)



تایید

کدام ماده در خمیر کلوچه نقش امولسیفایر دارد؟ (1 نمره)



تایید

برای جلوگیری از رشد قارچ در مغزها کدام عامل باید کنترل شود؟ (1 نمره)



تایید

مصرف زیاد شکر در کلوچه چه مشکلی ایجاد می کند؟ (1 نمره)



تایید

برای جلوگیری از خشک شدن پوسته کلوچه در زمان پخت چه باید کرد؟ (1 نمره)



تایید

چه موقع وسط کلوچه بر آمده می شود؟ (1 نمره)



تایید

درصد وزنی مغزی به وزن کلوچه چقدر باید باشد؟ (1 نمره)



تایید

چه عاملی در میزان زمان پخت کلوچه موثر است؟ (1 نمره)



تایید