زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون واحد عملی درس خواص فیزیکی مواد غذایی به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 20 دقیقه میباشد

در هنگام شروع آزمون دوربین فعال میشود



تایید دوربین
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

جهت اندازه گیری ویژگی های بافتی خمیر کیک بدون گلوتن (BATTER) از کدام آزمون بافت سنجی استفاده می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

در آزمون ویسکومتری هنگام استفاده از ویسکومترهای بروکفیلد اسپیندل های مختلفی وجود دارد. انواع مختلف اسپیندل را نام برده و کاربرد هر یک را بنویسید (1 نمره)



تایید

برای اندازه گیری کلیه ویژگی های بافتی کیک اسفنجی کدام آزمون بافت را پیشنهاد می دهید. به اختصار توضیح دهید (1 نمره)



تایید

میزان کرویت یک هلو را با طول 5، عرض 4 و ضخامت 4 سانتی متر محاسبه نمایید. فقط عدد را بنویسید نیاز به نوشتن فرمول نیست (0.5 نمره)



تایید

کدام آزمون بافت برای اندازه گیری ویژگی های کره بادام زمینی قابل استفاده است؟  (0.5 نمره)



تایید

جهت اندازه گیری ویژگی های بافتی سوسیس چه آزمونی را پیشنهاد می کنید و چه فاکتوری با این آزمون قابل اندازه گیری است؟ (1 نمره)



تایید