زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون برنامه ریز امور تغذیه ترم دوم/ پایه دهم به صورت دیجی فرم

شروع آزمون:ساعت11
مدت زمان آزمون:40دقیقه

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

کد ملی خود را وارد نمایید *



تایید

1.کدام گروه از مواد غذایی برای رشد،خونسازی و سلامت سیستم عصبی لازم است؟ (0.5 نمره)



تایید

2.نور،حرارت و رطوبت جزء کدام عوامل آلوده کننده موادغذایی است؟ (0.5 نمره)



تایید

3.کپک ها و مخمرهای درون موادغذایی که موجب سمی شدن غذا می شوند جز کدام دسته از مسمومیت های غذایی محسوب می شوند؟ (0.5 نمره)



تایید

4.تخم مرغ را در دمای یخچال تا چندهفته میتوان نگهداری کرد؟ (0.5 نمره)



تایید

5.کدامیک از موارد زیر جزء شیوه های نگهداری درازمدت موادغذایی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

6.کدامیک از ویتامین های زیر توسط تابش اشعه خورشید به پوست ساخته میشود؟ (0.5 نمره)



تایید

7.غذاهای منجمد شده در دمای 20 -درجه سانتیگراد را تا چه مدت میتوان نگهداری کرد؟ (0.5 نمره)



تایید

8.کدامیک از ماهی های زیر از منابع مهم ثروت ملی ایران است؟ (0.5 نمره)



تایید

9.در مارگارین کدام ویتامین اضافه می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

10.بهترین شیوه خروج از انجماد گوشت چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

11.برای سفید تر شدن برنج در هنگام پخت چه باید کرد؟ (0.5 نمره)



تایید

12.در کافه ها به نوشیدنی های میوه ای گازدار گفته می شود که با ترکیب های میوه نیز همراه است؟ (0.5 نمره)



تایید

13.در تهیه کدام خوراک سس سفید و پنیر پیتزا به کار می رود؟ (0.5 نمره)



تایید

14.نمک گوشت های قرمز را چه موقع اضافه می کنیم؟ (0.5 نمره)



تایید

15.مدت پخت کدامیک از مرباها کوتاه تر است؟ (0.5 نمره)



تایید

16.از جوشاندن دوغ و صاف کردن و خشک کردن آب آن چه ماده ای بدست می آید؟ (0.5 نمره)



تایید

17.کدامیک از غذاهای زیر جز غذاهای انگشتی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

18.چاشنی مخصوص خورش سبزی چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

19.در تهیه مربای به در ازای یک کیلو میوه به چه مقدار شکر نیاز است؟ (0.5 نمره)



تایید

20.کدامیک از سبزی های زیر جز سبزی مخصوص خیارشور نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

21.مجموع قواعد و مقررات و ضوابط حاکم بر روابط میان کارگر و کارفرما با نظارت دولت چه نام دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

22.کدامیک از گرینه های زیر جز مشخصات قرارداد کار نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

23.کدامیک از موارد زیر جز مزایای کسب و کار خانگی نیست؟ (0.5 نمره)



تایید

24.کدامیک از تعاریف زیر به مفهوم چشم انداز در اصول پنجگانه طرح تجاری است؟ (0.5 نمره)



تایید

25.معمولا برای میز غذاخوری چه نوع گلهایی مناسب است؟ (0.5 نمره)



تایید

26.چرا روی میز قبل از انداختن رومیزی باید با پارچه ساده نسبتا ضخیم پوشانده شود؟ (0.5 نمره)



تایید

27.برای خالی کردن داخل میوه ها و سبزی ها از کدام لوازم سفره آرایی زیر استفاده می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

28.برای ایجاد شیار مستقیم و کنده کاری از چه نوع ابزاری استفاده می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

29.در تهیه سس مایونز از چه روغنی استفاده می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

30.نکته مهمی که در تهیه شله زرد باید در نظر گرفته شود چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

31.دمای مناسب برای ذوب کردن شکلات تلخ در موقع تهیه چند درجه است؟ (0.5 نمره)



تایید

32.روش بن ماری چگونه است؟ (0.5 نمره)



تایید

33.در کدامیک از شکلاتهای زیر خامه استفاده می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

34.کدامیک از مواد زیر در تهیه سوهان کنجدی باعث روان شدن و جلوگیری از سوختن شکر می شود؟ (0.5 نمره)



تایید

35.برای ریختن بکینگ پودر در تهیه کیک بهتر است آن را با کدامیک از مواد زیر مخلوط کنیم؟ (0.5 نمره)



تایید

36.یکی از مقاوم ترین روغنها در برابر حرارت کدام است؟ (0.5 نمره)



تایید

37.معطر ترین نوع هل کدام است؟ (0.5 نمره)



تایید

38.چرا نباید خمیری را که در آن کره بکار رفته است خیلی ورز دهیم؟ (0.5 نمره)



تایید

39.یکی از اصولی ترین و اساسی ترین شرط موفقیت در هنر شیرینی پزی چیست؟ (0.5 نمره)



تایید

40.کدامیک از مواد زیر جز طعم دهنده ها در شیرینی است؟ (0.5 نمره)



تایید