زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون بهداشت دوازدهم نوبت اول به صورت دیجی فرم

بسم الله الرحمن الرحیم 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 70 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

۱- ص یا غ بودن عبارت ها را مشخص کنید.
الف) از نظر سازمان بهداشت جهانی ، سلامت یعنی نداشتن بیماری و نقص عضو.
ب)قابل درک ترین بعد سلامت ، سلامت جسمانی است.
ج) بدن انسان قادر است تمام آمینو اسید های مورد نظر خود را تولید کند.
د) حد اکثر کاهش وزن مجاز در طول یک هفته ۵۰۰ تا ۷۰۰ گرم معادل دو تا سه کیلوگرم در ماه است.

(1 نمره)



تایید

۲- جاهای خالی را با کلمات مناسب پر کنید.
الف) به ازای مصرف هر گرم کربوهیدرات ...........کیلومتری انرژی در بدن تولید می شود.
ب ) در بین عوامل موثر بر سلامت ،.............با سهم ۵۰ درصد بیشترین تاثیر را بر سلامت افراد دارد.
ج) ............. کلسترول خوب است که ول رسوب کرده در دیواره رگها را جدا می کند.
د) به دیابت نوع یک ، دیابت ......... و به دیابت نوع دو ، دیابت .......... می گویند.
و) سوسک های خانگی ( معروف به سوسری) جزو عوامل ............. ایجاد کننده فساد در مواد غذایی هستند. 
(1.5 نمره)



تایید

۳_ گزینه صحیح را انتخاب کنید.
الف ) بدن قادر به ذخیره سازی کدام ویتامین نمی باشد ؟ 
A                 D             B                  K

ب) کدام مورد یک پروتئین ناقص است ؟ 
۱) شیر   ۲) تخم مرغ     ۳)  ماهی    ۴) حبوبات

ج) کدامیک جزو راه های انتقال ویروس HIVنیست؟ 
۱) تزریق با وسایل مشترک
۲) نیش حشرات
۳) دریافت خون آلوده
۴) شیردهی مادر مبتلا به بیماری

(0.75 نمره)



تایید

۴ - 
الف) چهار مورد از ویژگی های سلامت معنوی را بنویسید.

ب) بهداشت چیست ؟
(1.5 نمره)



تایید

۵- خود مراقبتی شامل چه اعمالی است ؟  (0.75 نمره)



تایید

۶- اصطلاحات زیر را تعریف کنید.
الف) اصل تعادل 
ب) هرم غذایی 
ج ) بیماری قلبی عروقی
(3 نمره)



تایید

۷- الگوی چاقی سیب و گلابی را با هم مقایسه کنید.

(2 نمره)



تایید

۸- دو مورد از مشکلات و عوارض چاقی را بنویسید. (0.5 نمره)



تایید

۹- چه موقع می گوییم پخت غذا کامل است ؟  (0.5 نمره)



تایید

۱۰- مهم ترین عوامل خطر بیماری های قلبی عروقی را نام ببرید . (0.5 نمره)



تایید

۱۱- چه موقع می گوییم غذا دچار فساد شده است ؟  (1 نمره)



تایید

۱۲- از راه های پیشگیری و کنترل فشار خون سه مورد را نام ببرید. (1.5 نمره)



تایید

۱۳- بیماری های غیر واگیر به چه بیماری هایی گفته می شود ؟  (1 نمره)



تایید

۱۴- منظور از دوره پنجره در بیماری ایدز چیست ؟  (1 نمره)



تایید

۱۵- دو راه اصلی پیشگیری از انتقال اچ آی وی چیست ؟  (1 نمره)



تایید

۱۶- در صورت ابتلای یکی از اعضای خانواده به بیماری هپاتیت جهت جلوگیری از انتقال بیماری به سایر افراد چه اقداماتی باید انجام شود ؟ ( چهار مورد)  (1 نمره)



تایید

۱۷- برای تشخیص هر کدام از سرطان هلی زیر از چه آزمایش غربالگری می توان استفاده کرد ؟ 
الف) سرطان سینه :
ب) سران پروستات:
ج) سرطان روده:
(0.75 نمره)



تایید

نزدیک بینی را توضیح دهید. (0.75 نمره)



تایید