زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون فراورده خشک به صورت دیجی فرم

به زمان امتحان توجه نمائید

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

حداکثر آب موجود در شیر خشک چه میزان است؟ (1.5 نمره)



تایید

برای ماده غذایی مایع و جامد از چه خشک کنی استفاده می شود؟ (1.5 نمره)



تایید

خشککن ..........برای شرایط اتمسفر و خشککن.....................برای شرایط خلا  بکار می رود. (1.5 نمره)



تایید

کدام عامل در شیر خشک باعث اتواکسیداسیون می شود؟ (1 نمره)



تایید

در چه صورتی عمر ماندگاری شیر خشک را می توان به 9 ماه رساند؟ (2 نمره)



تایید

در اثر انجام چه واکنش هایی طعم و مزه شیر خشک تغییر می کند ؟ (1 نمره)



تایید

زمان خشک کردن در خشکن تونلی به چه چیز بستگی دارد؟ (1.5 نمره)



تایید

تفاوت جریان همسو و غیر همسو را در خشکن تونلی را بنویسید؟ (2 نمره)



تایید

خشکن پنوماتیکی برای چه مواد غذایی استفاده می شود؟ (2 نمره)



تایید

ظروف نمونه برداری شیر خشک باید چه شرایطی داشته باشد؟ (2 نمره)



تایید

مخازن هوا چه خصوصیاتی دارند؟ (2 نمره)



تایید

زمان خشک کردن در خشکن تونلی به چه چیز بستگی دارد؟ (2 نمره)



تایید