زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون پودمان جبرانی فصل سوم شیمی هنرستان به صورت دیجی فرم

پودمان فصل سوم شیمی هنرستان خلیج فارس             نام دبیر:عزیزی                اسفند 99

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 40 دقیقه میباشد

پس از پاسخ به هر سوال، امکان بازگشت و ویرایش پاسخ وجود ندارد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی: *



تایید

رشته تحصیلی: *



تایید

7-دو مورد از ویژگی های کلوئیدها را نام برده تعریف کنید . (1 نمره)



تایید

5- انحلال پذیری گازها در مایعات به چه عواملی بستگی دارد؟ برای هر کدام یک مثال بزنید (1.5 نمره)



تایید

1- فاز چیست؟در هر یک از مخلوط های زیر، تعداد فازهای موجود را تعیین کنید.
الف) مخلوط روغن، نفت و شکر:
 پ) مخلوط آب و قند و نمک:
(1.5 نمره)



تایید

4-با توجه به منحنی های انحلال پذیری داده شده به سوالات زیر پاسخ دهید.
الف)انحلال پذیری Li2SO4 در دمای 50 درجه سانتی گراد و NaNO3 در دمای درجه 10 سانتی گراد چند گرم می باشد؟ 
 ب)نقطه B نسبت به منحنی انحلال پذیری پتاسیم کلرید(KCl)چه نوع محلولی را نشان می دهد؟چرا؟ 
 پ)انحلال پذیری Li2SO4 با افزایش دما چه تغییری می کند ؟
(2 نمره)
دریافت سوال 4



تایید

6- نوع هر کدام از کلوئیدهای زیر را نوشته و یک مثال بزنید.
 الف)آیروسول
 ب)کف
 پ)ژل
(1.5 نمره)



تایید

2-سه مورد از حلال های غیر آبی را نام برده و  برای هر کدام یک کاربرد بنویسید. (1.5 نمره)



تایید

3- درستی یا نادرستی عبارات زیر را مشخص کنید.
الف) با حل شدن ضد یخ در آب نقطه جوش پایین تر و نقطه انجماد محلول بالاتر می رود.
 ب)استون حلال مناسبی برای چربیها، انواع لاکهاست. 
 پ) ذرات پخش شده در کلوئید ها برخلاف محلول ها بعد از مدتی ته نشین می شوند. 
 ت) اضافه نمودن نمک طعام به کلوئید منجر به کاهش پایداری آن می شود.
(1 نمره)



تایید