زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون آیش و تناوب برداشت و نگهداری محصولات به صورت دیجی فرم

آیش و تناوب برداشت و نگهداری محصولات کلاس 204 کشت گیاهان دارویی و زعفران 

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

رسیدن فیزیولوژیکی را توضیح دهید (1.5 نمره)



تایید

کمباین چیست و شامل چند قسمت است (1.5 نمره)



تایید

قسمت های مختلف دروگر شانه ای را نام ببرید (1.5 نمره)



تایید

سیلو را تعریف نموده و انواع آن را از نظر ساختمانی نام ببرید (1.5 نمره)



تایید

مناسبترین تخمیر در سیلو کدام است و در چه زمانی صورت می گیرد (1.5 نمره)



تایید

سیلوی هوایی از چند قسمت تشکیل شده یکی از قسمتها را به اختصار توضیح دهید (1.5 نمره)



تایید

ارتفاع لایه های محصول ریخته شده در سیلو برای غلتک زدن چه مقدار است (1 نمره)



تایید

برداشت سیلوی علوفه ای چگونه انجام میشود (1 نمره)



تایید

کدام یک از گیاهان زیر برای سیلو شدن در موقع شیرین شدن دانه برداشت می شود (1 نمره)



تایید

جمع آوری محصول را در زمانی که بیشترین کمیت و کیفیت را دارد چه مینامند (1 نمره)



تایید

کدام یک از موارد زیر جز به انواع انواع موورها نمی باشد (1 نمره)



تایید

سرعت حرکت بشقاب‌های دروگر دوار افقی چقدرمیباشد افقی چقدر میباشد (1 نمره)



تایید

بازده کار دروگر موتور دار در روز چند هکتار است (1 نمره)



تایید

تنظیم سیب زمینی کن ها کدام مورد غلط است (1 نمره)



تایید

سرعت معمول کمباین برای برداشت چه میزان است (1 نمره)



تایید

بازدهی کار داس دسته بلند با ۸ ساعت کار روزانه چقدر است (1 نمره)



تایید

سیلوی خندقی به چه شکلی ایجاد می شود (1 نمره)



تایید