زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون تولید و پرورش دام های بزرگ به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 500 دقیقه میباشد



مرحله بعد
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

در بین غلات بالاترین میزان انرژی مربوط به کدام خوراک می باشد؟  (0.75 نمره)



تایید

عوامل موثر بر اب مصرفی گاو را بنویسید  (1 نمره)



تایید

کیفیت اب بر اساس چه عواملی سنجیده می‌شود؟ (دو مورد)  (1 نمره)



تایید

کدامیک از خوراک های زیر جهت افزایش چربی شیر در گاو استفاده می‌شود؟  (0.75 نمره)



تایید

کدام یک از خوراک‌های زیر اگر به صورت تازه برای گاو استفاده شود، به دلیل دارا بودن مواد استروژن دار، باعث کاهش باروری در گاو می شود؟  (0.75 نمره)



تایید

روغن های گیاهی شامل کدام دسته از چربی ها می‌شود؟  (0.75 نمره)



تایید

به ماده موجود در مواد غذایی که برای متابولیسم بدن مورد نیاز هست چه میگویند؟  (0.5 نمره)



تایید

هنگام تغذیه با علوفه تازه کدام یک از موارد زیر دام دچار نفخ می‌شود؟  (0.75 نمره)



تایید

راه های تعیین کیفیت علوفه را بنویسید (1 نمره)



تایید

اب موجود در بدن حیوان به چه صورت وجود دارد؟  (0.75 نمره)



تایید

علوفه ها به چند دسته تقسیم می‌شوند؟ نام ببرید (1 نمره)



تایید

سختی اب بر حسب کدامیک از موارد زیر سنجیده می‌شود؟  (0.75 نمره)



تایید

کدام خوراک از نظر ارزش غذایی مثل یونجه ولی پروتئین قابل هضم ان بیشتر از یونجه می باشد؟  (0.75 نمره)



تایید

کدامیک از خوراک های زیر از منابع اصلی پروتئین در خوراک دام میباشد؟  (0.75 نمره)



تایید

میزان اب موجود در بدن دام بر چه اساسی می باشد؟  (1 نمره)



تایید

دفع اب در بدن حیوان تحت تاثیر کدامیک از موارد زیر نمی باشد؟  (0.75 نمره)



تایید

قارچ ارگوت بیشتر در کدام یک از خوراکها یافت می‌شود؟  (0.75 نمره)



تایید

کدام مورد برای سنجیدن  الودگی اب در نظر گرفته نمیشود؟  (0.75 نمره)



تایید

کدامیک از خوراک های زیر از منابع اصلی تأمین کننده کربوهیدرات در خوراک دام می باشد؟  (0.75 نمره)



تایید

اب با ph کمتر از 5/5ایجاد........ و با ph بیشتر از 8/5 ایجاد......... در گاو می کند  (0.75 نمره)



تایید

کدام نوع از چربی ها به عنوان منابع مقاوم در برابر میکروارگانیسم های شکمبه ای در جیره نشخوارکنندگان به کار می‌رود؟  (0.75 نمره)



تایید

کدام گزینه اشتباه می‌باشد ؟  (0.75 نمره)



تایید

مقدار مصرف اب در دام به چه عواملی بستگی دارد؟ (4مورد) (1 نمره)



تایید

کدام یک از موارد زیر جزء علوفه های لگومینه نمی باشد؟  (0.75 نمره)



تایید

مهم‌ترین عامل تعیین کننده کیفیت علوفه در هنگام برداشت کدام مورد می باشد؟  (0.75 نمره)



تایید