زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون امتحان میان ترم سلامت و بهداشت به صورت دیجی فرم

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 60 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

نام پدر خود را وارد نمایید *



تایید

شماره کلاس خود را وارد نمایید *



تایید

شماره موبایل خود را وارد نمایید *



تایید

یک دارو نام ببرید که مصرف آن منجر به چاقی می شود. (0.5 نمره)



تایید

منابع کربوهیدرات ساده را نام ببرید. (0.5 نمره)



تایید

اصول سلامت روان را نام ببرید. (0.5 نمره)



تایید

قابل درک ترین بعد سلامت را نام ببرید. (0.5 نمره)



تایید

بر اساس قانون تعادل انرژی، تنظیم وزن و برخورداری از وزن مطلوب به دو عامل بستگی دارد؛ آن ها را نام ببرید. (0.5 نمره)



تایید

قد دانیال ۱۷۰ سانتی متر و وزن او ۸۰ کیلوگرم است. اگر BMI دانیال را حساب کنیم، وضعیت بدنی او چگونه است؟ (1.25 نمره)



تایید

در بین عوامل موثر بر سلامت، کدام عامل با سهم ۵۰٪ بیشترین تاثیر را بر سلامت افراد دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

عامل تعیین کننده ی سطح کلسترول خون کدام است؟ (0.25 نمره)



تایید

مجموعه ای از انتخاب های سالم افراد که متناسب با موقعیت های زندگی صورت میگیرند، چه نام دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

بدن برای حفظ گرما، ذخیره سازی و مصرف ویتامین های محلول در آب به چربی نیاز دارد. (0.25 نمره)



تایید

"داشتن روحیه انتقادپذیری" ، "ایمان به خدا" و "تشکیل پیوندهای دوستی سالم" به ترتیب جزو کدام یک از ابعاد سلامت می باشند؟ (0.75 نمره)



تایید

"افزودنی های غذا" ، "ضربه دیدن میوه حین برداشت" و "انگل ها" به ترتیب جزو کدام دسته از عوامل ایجاد فساد در مواد غذایی هستند؟ (0.75 نمره)



تایید

دو مورد از عوامل بیولوژیکی ایجاد فساد در مواد غذایی را نام ببرید. (0.5 نمره)



تایید

افراد برخوردار از درآمد و آموزش بهتر همیشه انتخاب ها و رفتارهای سالمتری دارند. (0.25 نمره)



تایید

چربی های غیر اشباع در کدام یک از گزینه های زیر یافت می شوند؟ (0.5 نمره)



تایید

"مصرف مقادیر کافی از مواد مغذی مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن" تعریف کدام اصل از اصول تغذیه سالم است؟ آن را نام ببرید. (0.5 نمره)



تایید

اولین گام در حفظ سلامت خویش را نام ببرید. (0.5 نمره)



تایید

دسته ای از مواد مغذی را نام ببرید که بدن برای رشد، ترمیم و حفظ بافت های عضلانی به آن ها نیاز دارد. (0.5 نمره)



تایید

کربوهیدرات به صورت گلیکوژن در ماهیچه ها و کبد ذخیره می شود و مازاد کربوهیدرات دریافتی نیز به شکل چربی در می آید و در بدن ذخیره می شود. (0.25 نمره)



تایید

اختلالات انعقاد خون مربوط به کدام یک از عوارض چاقی است؟  (0.5 نمره)



تایید

چهار مورد از عوامل فیزیکی منجر به ایجاد فساد در مواد غذایی را نام ببرید. (1 نمره)



تایید

بیماری های "گواتر" ، "پوکی استخوان" و "کاهش سرعت رشد در کودکان" به ترتیب ناشی از کمبود کدام ریزمغذی ها در بدن هستند؟ (0.75 نمره)



تایید

منابع گیاهی همچون غلات، حبوبات و خشکبار حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری نیستند. (0.25 نمره)



تایید

الگوی چاقی ............ بیشتر در بین مردان و الگوی چاقی ............ بیشتر در بین زنان شایع است و چاقی با الگوی ............. خطر ابتلا به بیماری های قلبی_عروقی را بیشتر افزایش میدهد. (0.75 نمره)



تایید

ابن سینا سلامت را در تعادل بین مزاج چهارگانه، شامل صفرا، سودا، بلغم و خون می دانست. (0.25 نمره)



تایید

"تحرک" ، "رنگ پوست" و "شرایط زندگی" به ترتیب جزو کدام دسته از عوامل موثر بر سلامت می باشند؟ (0.75 نمره)



تایید

هرچه از پایین هرم غذایی به سمت بالا حرکت کنیم، حجم گروه های غذایی ............ می شود. (0.25 نمره)



تایید

زمانی پخت غذا کامل است که تمام قسمت های آن حداقل .......... درجه سانتی گراد حرارت دیده باشد. (0.5 نمره)



تایید

کدام یک از ویتامین ها در بدن ذخیره نمی شود؟ (0.5 نمره)



تایید

واحد سازنده ی پروتئین چه نام دارد؟ (0.5 نمره)



تایید

"پوشیدن لباس تمیز" و "دفع صحیح زباله" از جمله اصول رعایت بهداشت فردی برای افراد موثر در فرایند تولید غذا هستند. (0.25 نمره)



تایید