زیرساخت پایدار برگزاری آزمون آنلاین
www.digiform.ir

آزمون برنامه ریز امور تغذیه( اسفند ماه) به صورت دیجی فرم

آزمون برنامه ریز امورتغذیه، سال دهم
 مدیریت وبرنامه ریزی، اسفندماه 1400، 
کارودانش شهید مبصری ، زمان 30 دقیقه

digiform

استفاده از اپلیکیشن ها و پیامرسان ها، پاسخ به تماس ها و استفاده از کلید های پایین موبایل مجاز نیست

زمان تکمیل این آزمون 30 دقیقه میباشد



تایید و ادامه
نام و نام خانوادگی خود را وارد نمایید *



تایید

مر کبات ، فلفل سبز وگوجه فرنگی منابع غنی از ویتامین ........ می باشند ؟ 



تایید

در تهیه شربت سکنجبین از چه نوع سبزی استفاده می شود ؟ 



تایید

فیبر در کدام یک از مواد غذایی زیر بیشتر است ؟ 



تایید

عات بسته نشدن ژله یا کرم در یخچال چیست ؟ 



تایید

حرارت لازم برای طبخ سس باید ........ باشد .



تایید

کدام تغلیظ کننده به عنوان پایدار کننده کف بستنی ، پنیر و آب نبات اسفاده می شود؟ 



تایید

در چه صورتی مربا شکرک می زند ؟



تایید

در تهیه کدامیک از غذا های زیر از نعنا داغ استفاده می کنیم ؟ 



تایید

برای صاف کردن خامه کیک از چه وسیله ای استفاده می شود ؟ 



تایید

مقدار شکر برای ........ بیشتر از ........
می باشد .



تایید

کدام گروه از مواد غذایی در رآس هرم غذایی قرار دارند ؟ 



تایید

کدام یک از مواد زیر برای استحکام ورشد استخوانها ضروری است ؟ 



تایید

در تهیه کدام مربا ی زیر در ظرف را می بندیم ؟ 



تایید

عامل مهم برای تهیه ترشی خوب چیست ؟ 



تایید

در دسر ماست کدام کمپوت استفاده می شود ؟ 



تایید

کرم تار تار در ........ استفاده می شود ؟ 



تایید

در دسر ماست ، ماست ان به چه صورت است ؟ 



تایید

کدام یک از موارد زیر در تهیه کیک اسفنجی به کار نمی رود ؟ 



تایید

کدام ویتامین محلول در آب است ؟ 



تایید

چربی که در کیک شیفون بکار می رود ...... است . 



تایید